ניתן להכין את המתכון לאחר חג המולד פטריית הודו בתוך כשעה ו-25 דקות . מתכון זה מכיל 6 מנות עם 164 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -9 גרם שומן כל אחת. תמורת 60 סנט למנה , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב בתור מזנון. גשו לסופר וקנו מאפים), חלב, סלרי ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. למתכון הזה מטעם Taste of Home יש 11 מעריצים. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 46% , וזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם טורקיה פוטי , טורקיה פוטי ופטי טורקיה .
הוראות
1
במחבת מטגנים גזר, בצל, סלרי, טימין ופלפל בחמאה עד שהירקות רכים. בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, משלבים הודו וקמח; לנער למעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
צרור סלרי, פרוס (בערך
8 (U-12) שרימפס
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
לוראן מטבח מקצועי®
20 פרוסות זוקיני דקות
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים הודו, מרק ושעועית ירוקה לתערובת הירקות; לערבב היטב. קו 9-in. צלחת פאי עם קרום תחתון.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק