קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 50 דק.
מנות4
ציון בריאות92
מגזין

פולו אלה דיאבולה (עוף השטן ירד לג'ורג'יה)

פולו אלה דיאבולה (עוף השטן ירד לג'ורג'יה)
אם יש לך בסביבה 9 שעות ו 50 דקות לבלות במטבח, פולו אלה דיאבולה (עוף השטן ירד לג'ורג'יה) עשוי להיות נהדר ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית וראשונית מתכון לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לבמנה עיקרית זו יש 1275 קלוריות, 75 גרם חלבון, ו 101 גרם שומן למנה. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. גשו לסופר וקנו שמן זית, חרדל דיז'ון, תרנגולות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 87%. ציון זה נהדר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם עוף אלה דיאבולה, עוף פרפר מלוח אלה דיאבולה עם סלט שומר לימוני, ו מולים אלה דיאבולה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מתבלים את העוף מבפנים ומבחוץ במלח ופלפל. מסבך את התרנגולות ומבריש כל אחת עם 2 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
מניחים בתבניות צלייה של 1 או 2 וצולים עד להשחמה אך רק חצי מבושל, כ-40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4
בינתיים, בקערה קטנה, שלבו את 4 כפות הפלפל השחור, קורט מלח והחרדל ובחשו היטב לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מזלפים פנימה את 1 כף שמן הזית ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
6
לאחר שהתרנגולות מבושלות למחצה, מוציאים מהתנור ומברישים כל אחת בתערובת הפלפל השחור והחרדל. מחזירים לתנור וממשיכים לצלות עד שהמיצים מתבהרים מנקודה דוקרנית, כ-30 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
אפונת שלג, מופשרתאפונת שלג, מופשרת
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
תנו לנוח 10 דקות לפני הגילוף. בזמן שהעוף נח, בקערה בינונית, שלבו את הפטרוזיליה, הבצל האדום, העגבניות, הנותרים 3 כפות שמן, חומץ שרי ומלח ופלפל, לפי הטעם, וזרקו היטב לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חומץ שריחומץ שרי
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
אפשר 1 חזה ו 1 רגל לכל מנה.
9
מזלפים כל מנה עם מיצי התבנית ושמן הצ ' ילי החם, מעליהם את סלט הפטרוזיליה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
שמן צ ' ילישמן צ ' ילי
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
בסיר קטן שלבו את פתיתי השמן, הפלפל והצ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
11
מחממים ל -140 מעלות צלזיוס ומבשלים במשך 10 דקות.
12
הסר מהחום ולאפשר לשבת לילה או במשך 8 שעות. מסננים מוצקים.