Polentan וצדפות: Polenta con le Vongole נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה צדדית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 491 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עגבניות, שמן זית, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 5 דקות. מתכונים דומים: לינגוויני עם צדפות (Linguine con le Vongole), פולנטה עם עגבניות טריות ופרמזן צ'יפס / פולנטה עשוי בקלות, ו Medaglioni Di Polentan E Prosciutto Al Forno – אפוי מדליונים פולנטה עם בשר חזיר.
הוראות
1
להביא 2 ליטרים של מים לרתיחה ולהוסיף מלח.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
2
לאט לאט לטאטא את פולנטה לתוך המים בחלק העליון של הדוד הכפול, לטאטא בכיוון 1 כדי למנוע יצירת גושים. המשך לטאטא, גירוד התחתון ופינות של הסיר, במשך 5 דקות. כאשר הפולנטה מתחילה להתעבות, לכסות אותו, ולהתאים את החלק העליון של הדוד הכפול לתוך החלק התחתון של הדוד הכפול. מבשלים במשך 90 דקות, ערבוב כל 30 דקות. ברגע שהוא מוכן, להפוך אותו על לוח.
מרכיבים שתצטרך
פולנטה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
ברגע שהפולנטה מוכנה להגשה, מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני גבוה במחבת גדולה, ומוסיפים את השום. מבשלים עד שהוא חום זהוב, ולאחר מכן מוסיפים את רוטב העגבניות, היין, פתיתי פלפל אדום, ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
פולנטה
צרור תרד טרי (בערך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את הצדפות, מכסים את המחבת ומבשלים 5 דקות, עד שכולם נפתחים. לחשוף ולבשל במשך 5 דקות נוספות, להשליך כל זה לא לפתוח. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מגישים טריז של פולנטה על כל אחד 6 צלחות ערב מחוממות וכפית חלק רוטב בישול צדפות על זה. מחלקים את הצדפות באופן שווה בין הצלחות ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פולנטה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
6
בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
8
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים עד שהגזר רך למדי, כ -5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
2 כוסות שיני שום
9
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ שלהם ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים עד עבה כמו דגנים חמים, על 30 דקות. מתבלים במלח, לפי הטעם.