פולנטה עם שרימפס ועגבניות
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית פסקטריאנית? פולנטה עם שרימפס ועגבניות יכולה להיות מתכון אדיר לנסות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 31 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 442 קלוריות. אם יש לכם שרימפס, מרק ירקות, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 23 דקות. נסו פולנטה עם שרימפס ועגבניות, פולנטה צ'דר עם עגבניות מיובשות ושרימפס, ו פולנטה עם עגבניות טריות ופרמזן צ'יפס / פולנטה עשוי בקלות (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים שרימפס עם מלח. שמן זית חם במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שרימפס ומטוגנים, ערבוב, עד ורוד מבושל דרך, 2 עד 3 דקות. ברגע האחרון של בישול, מוסיפים שום ופלפל אדום וממשיכים לטגן.
הסר שרימפס ממחבת ולהניח בצד.
מוסיפים עגבניות ומיץ למחבת ומביאים לרתיחה. חום נמוך ומבשלים עד עגבניות רכות ורוטב התעבה, כ 10 דקות.
בעוד עגבניות מבשלות, להביא 2 כוסות מים, מרק ירקות ו 1/2 כפית. מלח לרתיחה בסיר בגודל בינוני. לאט לאט להקציף פולנטה. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד פולנטה הוא עבה וחלק, ערבוב לעתים קרובות, על 5 דקות. מערבבים בחמאה ופרמזן.
שים פולנטה לתוך קערות, רוטב עגבניות כפית על פולנטה העליון עם שרימפס.