פונדו איטלקי
המתכון לפונדו איטלקי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך תוך כ -15 דקות . , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 13 גרם חלבון , 26 גרם שומן , ובסך הכל 357 קלוריות . רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. גשו לסופר וקנו רוטב אלפרדו, תערובת ארבע גבינות, חמאה ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 23% . הציון הזה גרוע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פונדו איטלקי , פונדו בירה ונקניקיות איטלקיות , ופונדו שוקולד & Swissmar ברזל יצוק פונדו מתנה .
הוראות
ממיסים חמאה בסיר גדול וכבד על אש בינונית.
מוסיפים מרווה ומבשלים עד שהחמאה מזהיבה, כ-2 דקות.
טורפים פנימה קמח ומבשלים במשך דקה.
טורפים פנימה יין ומבשלים 2 דקות.
להקציף רוטב אלפרדו. מוסיפים גבינה בהדרגה תוך טריפה עד שהגבינה נמסה והתערובת חלקה.
מעבירים את התערובת לסיר פונדו, כלי שפשוף או קערת קרמיקה.
מגישים עם לחם ותפוחי אדמה.