פונדו צ'דר אירי עם סטאוט וויסקי
מתכון פונדו צ'דר אירי עם סטאוט וויסקי מוכן בערך 20 דקות. והוא בהחלט סופר צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 362 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם בירה סטאוט אירית, גבינת צ'דר אירית, אבקת חרדל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הוויסקי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes גינס, ויסקי & אייריש קרים כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי עבור יום פטריק הקדוש. 229 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. נסו גבינת צ'דר אירית ופונדו סטאוט, צ'דר חווה ופונדו סטאוט אירי עם תפוחי אדמה חדשים, ו עוגות שוקולד סטאוט עם ציפוי ויסקי אירי (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק את הגבינה מגורר עם עמילן תירס בקערה גדולה ולהניח בצד.
ממיסים את החמאה בסיר גדול או בסיר על אש בינונית.
מוסיפים את שיני השום ומבשלים עד ריחני רק מתחיל חום, על 1 דקה.
יוצקים את סטאוט וויסקי, ומערבבים את המלח ואת אבקת חרדל. כאשר הרוטב מתחיל להתבשל, להפחית את החום בינוני נמוך.
להוסיף 1 קומץ של תערובת גבינה קורנפלור לסיר ולהקציף עד הגבינה נמסה לחלוטין. המשך להוסיף חופנים של תערובת הגבינה לסיר, ערבוב עד כל תוספת נמסה לפני הוספת תוספת הבאה של גבינה; זה ייקח 2 עד 3 דקות. כאשר כל הגבינה נמסה, להמשיך לבשל ומערבבים עד הרוטב מתעבה ומצפה את החלק האחורי של כף, 1 עד 2 דקות יותר.
מעבירים את הפונדו לקערה ומגישים מיד עם לחם קוביות, תפוחים פרוסים, או שאריות בשר כבשר משומר.