קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות9
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פונדנט שוקולד

פונדנט שוקולד
אם יש לך בערך 1 שעה כדי לבלות במטבח, פונדנט שוקולד יכול להיות מרהיב lacto אובו צמחוני מתכון לנסות. מתכון זה מספק 9 מנות. עם 528 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. אם יש לכם סורבה כתום, ביצים וחלמונים, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פונדנט מגולגל שוקולד, שוקולד לבן-מרשמלו מגולגל פונדנט, ו עוגות שוקולד מלאות בכתום עם פונדנט.

הוראות

1
קודם תכין את התבניות שלך. באמצעות משיכות כלפי מעלה, בכבדות מברשת נמסה חמאה (להשתמש 50 גרם בסך הכל) בכל רחבי החלק הפנימי של עובש הפודינג.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
2
מניחים את התבנית במקרר או במקפיא.
3
מברשת יותר חמאה מומסת על חמאה צוננת, ולאחר מכן להוסיף כפית טובה של אבקת קקאו לתוך התבנית. להטות את התבנית כך האבקה לחלוטין מעילה את החמאה. הקש על כל קקאו עודף בחזרה לתוך הצנצנת, ואז לחזור עם התבנית הבאה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4
מניחים קערה על מחבת של מים רותחים בקושי, ואז לאט להמיס שוקולד מריר באיכות טובה 200 גרם וחמאה 200 גרם, שניהם קצוצים לחתיכות קטנות, יחד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מרירשוקולד מריר
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הסר את הקערה מהחום ומערבבים עד חלקה. השאירו להתקרר במשך כ -10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
בקערה נפרדת להקציף 4 ביצים ו 4 חלמונים ביצה יחד עם 200 גרם סוכר גלגלית זהב עד עבה וחיוור ואת whisk משאיר שביל; להשתמש מקציף חשמלי אם אתה רוצה. מנפים 200 גרם קמח רגיל לביצים, ואז מכים יחד.
מרכיבים שתצטרך
גלגלית זהב סוכרגלגלית זהב סוכר
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
זנים של פטריותזנים של פטריות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
יוצקים את השוקולד המומס לתוך תערובת הביצים בשלישים, מכים היטב בין כל תוספת, עד שכל השוקולד מתווסף והתערובת משולבת לחלוטין לבלילה עוגה רופפת.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
להטות את הבלילה פונדנט לתוך כד, ולאחר מכן באופן שווה לחלק בין התבניות. הפונדנטים יכולים להיות קפואים עד חודש ומבושלים מקפואים. צמרמורת לפחות 20 דקות או עד הלילה שלפני. כדי לאפות מ קפוא, פשוט להמשיך כאמור, הוספת 5 דקות יותר זמן הבישול.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
מניחים את הפונדנטים על מגש אפייה, ואז לבשל 10-12 דקות עד צמרות יצרו קרום והם מתחילים לבוא מן הצדדים של תבניות שלהם.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
11
הסר מהתנור, ואז לעזוב לשבת במשך 1 דקות לפני היציאה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
לשחרר את fondants על ידי הזזת צמרות בעדינות רבה כך שהם באים מן הצדדים, הקלת אותם מתוך תבניות. עצה כל פונדנט מעט על היד שלך, כך שאתה יודע שזה הגיע משם, ואז להטות בחזרה לתוך התבנית מוכנה צלחת למעלה.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
13
החל מאמצע כל צלחת, לסחוט ספירלה של רוטב קרמל לעשות את כל הצלחות שאתה צריך לפני שאתה הולך לשלב הבא.
מרכיבים שתצטרך
מים רגיליםמים רגילים
14
שב פונדנט באמצע כל צלחת. באמצעות כפית גדולה טבולה במים חמים, לגרוף quenelle של גלידה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
15
בזהירות למקם את הגלידה על גבי פונדנט, ולאחר מכן לשרת מיד. חזור עם שאר fondants.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות