פונדנט שוקולד
אם יש לך בערך 1 שעה כדי לבלות במטבח, פונדנט שוקולד יכול להיות מרהיב lacto אובו צמחוני מתכון לנסות. מתכון זה מספק 9 מנות. עם 528 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. אם יש לכם סורבה כתום, ביצים וחלמונים, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פונדנט מגולגל שוקולד, שוקולד לבן-מרשמלו מגולגל פונדנט, ו עוגות שוקולד מלאות בכתום עם פונדנט.
הוראות
קודם תכין את התבניות שלך. באמצעות משיכות כלפי מעלה, בכבדות מברשת נמסה חמאה (להשתמש 50 גרם בסך הכל) בכל רחבי החלק הפנימי של עובש הפודינג.
מניחים את התבנית במקרר או במקפיא.
מברשת יותר חמאה מומסת על חמאה צוננת, ולאחר מכן להוסיף כפית טובה של אבקת קקאו לתוך התבנית. להטות את התבנית כך האבקה לחלוטין מעילה את החמאה. הקש על כל קקאו עודף בחזרה לתוך הצנצנת, ואז לחזור עם התבנית הבאה.
מניחים קערה על מחבת של מים רותחים בקושי, ואז לאט להמיס שוקולד מריר באיכות טובה 200 גרם וחמאה 200 גרם, שניהם קצוצים לחתיכות קטנות, יחד.
הסר את הקערה מהחום ומערבבים עד חלקה. השאירו להתקרר במשך כ -10 דקות.
בקערה נפרדת להקציף 4 ביצים ו 4 חלמונים ביצה יחד עם 200 גרם סוכר גלגלית זהב עד עבה וחיוור ואת whisk משאיר שביל; להשתמש מקציף חשמלי אם אתה רוצה. מנפים 200 גרם קמח רגיל לביצים, ואז מכים יחד.
יוצקים את השוקולד המומס לתוך תערובת הביצים בשלישים, מכים היטב בין כל תוספת, עד שכל השוקולד מתווסף והתערובת משולבת לחלוטין לבלילה עוגה רופפת.
להטות את הבלילה פונדנט לתוך כד, ולאחר מכן באופן שווה לחלק בין התבניות. הפונדנטים יכולים להיות קפואים עד חודש ומבושלים מקפואים. צמרמורת לפחות 20 דקות או עד הלילה שלפני. כדי לאפות מ קפוא, פשוט להמשיך כאמור, הוספת 5 דקות יותר זמן הבישול.
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
מניחים את הפונדנטים על מגש אפייה, ואז לבשל 10-12 דקות עד צמרות יצרו קרום והם מתחילים לבוא מן הצדדים של תבניות שלהם.
הסר מהתנור, ואז לעזוב לשבת במשך 1 דקות לפני היציאה.
לשחרר את fondants על ידי הזזת צמרות בעדינות רבה כך שהם באים מן הצדדים, הקלת אותם מתוך תבניות. עצה כל פונדנט מעט על היד שלך, כך שאתה יודע שזה הגיע משם, ואז להטות בחזרה לתוך התבנית מוכנה צלחת למעלה.
החל מאמצע כל צלחת, לסחוט ספירלה של רוטב קרמל לעשות את כל הצלחות שאתה צריך לפני שאתה הולך לשלב הבא.
שב פונדנט באמצע כל צלחת. באמצעות כפית גדולה טבולה במים חמים, לגרוף quenelle של גלידה.
בזהירות למקם את הגלידה על גבי פונדנט, ולאחר מכן לשרת מיד. חזור עם שאר fondants.