"פוסה-קפה מס '1"
תמיד כיף שיש עוד מתכון של משקה, אז תנו הזדמנות ל את Pousse-Café No 1. מנה אחת מכילה 260 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון ידידותי fodmap מגישה 1 . אם יש לכם גרנדין, ליקר maraschino, קרם דה mente, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: קוקטייל סוכריות קינמון {מיני Pousse Cafe}, קפה קרמבה, ו Pan De Cafe Infectado.
הוראות
יוצקים את החומרים בזהירות לתוך כוס בסדר המפורטים כדי לשמור על השכבות הצבעוניות נפרדות. תצטרך יד יציבה ובטן חזקה. בהצלחה.
טכניקה זו יוצרת שכבות של מרכיבים בצבעים שונים, וכתוצאה מכך אפקט פסים. הוא משמש בדרך כלל משקאות בסגנון קינוח מוגש בכוס גדולה או כוס pousse-קפה.
שכבות עושה שימוש משקולות או צפיפויות שונות של נוזלים וזה עוזר לצנן את החומרים הראשונים. ליקרים נוטים להיות כבדים יותר מרוחות, אם כי האחרון לעתים קרובות יש צפיפויות דומות.
יוצקים את החומרים לתוך הכוס לפי סדר המשקל, החל הכבד ביותר; הסדר הנדרש ייעשה ברור במתכון עצמו.
הוסף כל שכבה עוקבת, לשפוך לאט מאוד על הגב המעוגל של ברספון, לגעת בצד של הזכוכית כך הנוזל מטפטף למטה ומתיישב על השכבה העליונה ולא לכיוון החלק התחתון של המשקה. המטרה היא לשפוך את הנוזלים השונים כל כך בעדינות כי מתח פני השטח של הקודם נשאר שלם, ובכך למנוע כל ערבוב, אז אתה צריך יד יציבה, ותרגול.כאשר שוכבים בכוס קטנה, להשתמש ברספון עם muddler בסוף, ויוצקים במורד פיר הספירלה עד הנוזל פוגע בבסיס של muddler.
From World ' s Best Cocktails by Tom Sandham, © 2012 Fair Winds Press