פופ ארט פטל קופסת קרח עוגה
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך שמנת כבדה, עוגיות וופל שוקולד המפורסם נביסקו, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוגת קופסת קרח פטל, עוגת שוקולד פטל מקפיא, ו עוגת פטל שוקולד וופל קרח.
הוראות
קו 9 1/2 x 4 x 3 אינץ מחבת כיכר עם ניילון נצמד, מוודא לעטוף את כל הפינות ויש לפחות 1 אינץ ' תלוי בחלק העליון של המחבת על כל הצדדים. עבודה עם עוגייה אחת בכל פעם, להפיץ את הצד המעוגל יותר של 9 של עוגיות וופל עם שכבה דקה של שוקולד נמס ומניח 3 מהם, צד שוקולד למטה, על החלק התחתון של המחבת.
מניחים עוד 3 עוגיות נגד כל צד ארוך של המחבת, הצדדים מצופה שוקולד מול המחבת.
מפזרים את הג ' לטין על המים הקרים בקערה קטנה ולתת לרכך במשך 2 דקות.
מערבבים את פטל וסוכר בסיר כבד בגודל בינוני ומבשלים מעל חום בינוני נמוך, ערבוב כמה פעמים, עד הסוכר מתמוסס והתערובת חמה למגע. מערבבים בתערובת הג ' לטין.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם.
שלב את השמנת הכבדה, framboise, ווניל בקערה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי, שוט עד פסגות נוקשות טופס. בעדינות לקפל את תערובת פטל מקורר, דואג לא להוציא את הקרם.
יוצקים את כל פרט לרבע מהמוס למחבת. להחליק את החלק העליון עם מרית גומי. הכנס את 18 הוופלים הנותרים לתוך המוס, הסדרת אותם אנכית בשלוש שורות של שש אז הם בשורה עם ופלים שוקולד על הצדדים של המחבת.
מורחים את המוס שנותר על הוופלים וחלק עם המרית. המחבת צריכה להיות מלאה עד למעלה. מכסים בניילון נצמד ומקפיאים עד שנקבע לחלוטין, בין לילה ועד שבוע 1.
כדי unmold, בעדינות למשוך את לעטוף פלסטיק כי קווים המחבת כדי לשחרר את העוגה.
מניחים מגש על המחבת ומתהפכים. הקש בעדינות כדי לשחרר. בזהירות לקלף את הפלסטיק מן העוגה.
חותכים לפרוסות ומגישים מיד.
Icebox קינוחים, מרץ 2005, מאת לורן צ ' טמן, The Harvard Common Press