פופקורן עם בייקון קרמל
פופקורן עם בייקון וקרמל יכול להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 332 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. לכו לחנות ותביאו את "תמצית ונילן", בייקון מתפורר שעשוי מבייקון, סודה לשתייה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו פופקורן עם שמפניה קרמל וכמהין בייקון ופרמזן פופקורן, בייקון קשיו קרמל פופקורן, ו יום אוהבי פופקורן: פופקורן מייפל בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מטגנים את הבייקון עד פריך.
בואו להתקרר ולהתפורר.פופ פופקורן באמצעות אלטון בראונס מיקרוגל חום שקית נייר שיטה או פופר אוויר.
מערבבים את ממרח החמאה, צוף אגבה וסוכר דקל קוקוס בסיר קטן ומביאים לרתיחה.להפחית את החום, ומרתיחים עוד 5 דקות.
הסר מחום ומערבבים במרכיבי הקרמל הנותרים (מלח, סודה לשתיה, בורבון ווניל).
יוצקים את חתיכות הבייקון על פופקורן ומערבבים.
יוצקים את רוטב הקרמל על פופקורן ומערבבים בעדינות לשלב. כף פופקורן על שני סדינים אפייה גדולים.
אופים ב 250 מעלות במשך 45 דקות, לעצור כל 15 דקות כדי לעורר.
תן לפופקורן לשבת לפחות 30 דקות או עד שהוא מתקרר לטמפרטורת החדר.