קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

פורטובלו וופלים עם סירופ בלסמי

פורטובלו וופלים עם סירופ בלסמי
ניתן להכין את המתכון לוופלים פורטובלו עם סירופ בלסמי תוך כ-45 דקות . , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 394 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -25 גרם שומן . המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש רצועות בייקון, אבקת אפייה, טימין ושמן קנולן. זה עובד היטב כארוחת בוקר. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. עם ציון של 27% , המנה הזו גרועה למדי. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם וופלים עם סירופ שני ברי , סטייק פורטובלו בלסמי , וופל ביצים עם סירופ קינמון .

הוראות

1
בסיר קטן מערבבים חומץ וסוכר חום. להביא לרתיחה; מבשלים עד שהנוזל מצטמצם ל-1/3 כוס. במחבת קטנה, מבשלים בייקון על אש בינונית עד שהוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מעבירים בייקון וטפטופים לקערה קטנה; להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים חמאה וגבינת עיזים; מקציפים עד לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
4
במחבת גדולה מטגנים פטריות בשמן עד לריכוך; להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מניחים 1/4 כוס פטריות במעבד מזון. מכסים ומעבדים עד לקצוץ דק מאוד. בקערה גדולה מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה, הטימין, הפלפל והמלח. בקערה נוספת מערבבים את הביצים, החלב, השמן והפטריות הקצוצות; מוסיפים לחומרים היבשים רק עד להרטיב. מקפלים פנימה את קוביות הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
אופים במגהץ וופל שחומם מראש לפי הוראות היצרן עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזלוופל ברזל
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מגישים עם חמאת גבינת עיזים וסירופ בלסמי.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר