קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

פורטובלו וופלים עם סירופ בלסמי

פורטובלו וופלים עם סירופ בלסמי
ניתן להכין את המתכון לוופלים פורטובלו עם סירופ בלסמי תוך כ-45 דקות . , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 394 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -25 גרם שומן . המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש רצועות בייקון, אבקת אפייה, טימין ושמן קנולן. זה עובד היטב כארוחת בוקר. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. עם ציון של 27% , המנה הזו גרועה למדי. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם וופלים עם סירופ שני ברי , סטייק פורטובלו בלסמי , וופל ביצים עם סירופ קינמון .

הוראות

1
בסיר קטן מערבבים חומץ וסוכר חום. להביא לרתיחה; מבשלים עד שהנוזל מצטמצם ל-1/3 כוס. במחבת קטנה, מבשלים בייקון על אש בינונית עד שהוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 1-1/3 כוסות מים1 עד 1-1/3 כוסות מים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
מעבירים בייקון וטפטופים לקערה קטנה; להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים חמאה וגבינת עיזים; מקציפים עד לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
4
במחבת גדולה מטגנים פטריות בשמן עד לריכוך; להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
מניחים 1/4 כוס פטריות במעבד מזון. מכסים ומעבדים עד לקצוץ דק מאוד. בקערה גדולה מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה, הטימין, הפלפל והמלח. בקערה נוספת מערבבים את הביצים, החלב, השמן והפטריות הקצוצות; מוסיפים לחומרים היבשים רק עד להרטיב. מקפלים פנימה את קוביות הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
אופים במגהץ וופל שחומם מראש לפי הוראות היצרן עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזלוופל ברזל
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מגישים עם חמאת גבינת עיזים וסירופ בלסמי.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר