ניתן להכין את המתכון לוופלים פורטובלו עם סירופ בלסמי תוך כ-45 דקות . , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 394 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -25 גרם שומן . המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש רצועות בייקון, אבקת אפייה, טימין ושמן קנולן. זה עובד היטב כארוחת בוקר. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. עם ציון של 27% , המנה הזו גרועה למדי. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם וופלים עם סירופ שני ברי , סטייק פורטובלו בלסמי , וופל ביצים עם סירופ קינמון .
הוראות
1
בסיר קטן מערבבים חומץ וסוכר חום. להביא לרתיחה; מבשלים עד שהנוזל מצטמצם ל-1/3 כוס. במחבת קטנה, מבשלים בייקון על אש בינונית עד שהוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵף
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מעבירים בייקון וטפטופים לקערה קטנה; להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
מוסיפים חמאה וגבינת עיזים; מקציפים עד לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזים
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
4
במחבת גדולה מטגנים פטריות בשמן עד לריכוך; להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מניחים 1/4 כוס פטריות במעבד מזון. מכסים ומעבדים עד לקצוץ דק מאוד. בקערה גדולה מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה, הטימין, הפלפל והמלח. בקערה נוספת מערבבים את הביצים, החלב, השמן והפטריות הקצוצות; מוסיפים לחומרים היבשים רק עד להרטיב. מקפלים פנימה את קוביות הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)