כבד עוף עם מרסלה וג'יקמה
כבד עוף עם Marsalan ו Jicama עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 285 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. אם יש לכם מלח ופלפל, מיץ לימון, על ידי-1/4 אינץ ' jicama מקלות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית נסו רביולי מרסלה עוף עם רוטב שמנת מרסלה פטריות, ספגטי עם כבד עוף, ו כבד עוף עם בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1/2 כף של השמן במחבת גדולה nonreactive.
מוסיפים חצי מכבדי העוף בשכבה אחת, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים מעל חום גבוה, הופכים פעם אחת, עד להשחמה טובה ובינונית-נדירה למדי, בערך 2 דקות לכל צד.
הוסף 1 כף של Marsala ומבשלים עד מופחת זיגוג דק.
להעביר את הכבדים לצלחת. חזור על התהליך עם הנותרים 1/2 שמן כפות, כבדים שנותרו 1 יותר כף של מרסלה. להפחית את החום בינוני גבוה אם הכבדים מתחילים לשרוף.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד מתרכך, על 4 דקות. להגדיל את החום כדי בינוני גבוה, להוסיף את הנותרים 1/4 כוס Marsala ומרתיחים, גירוד המחבת כדי לשחרר כל חתיכות השחמה, עד מופחת בחצי, על 1 דקה.
מוסיפים את רסק העגבניות ומרתיחים עד מעובה מעט, כ 2 דקות.
להחזיר את כבדי העוף למחבת ומתבלים עם טרגון, מיץ לימון, מלח ופלפל. מבשלים לחום דרך, ולאחר מכן להעביר מגש. לפזר את מקלות jicama על גבי לשרת.
מגישים עם: פטוצ ' יני חמאה או אטריות ביצה רחבות.