קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות20
ציון בריאות2
מגזין

פורל מעושן, וודקה קרם פרש ותפוחי אדמה פריכים

פורל מעושן, וודקה קרם פרש ותפוחי אדמה פריכים
פורל מעושן, וודקה קרם פרש ותפוחי אדמה פריכים עשויים להיות בדיוק המתאבנים שאתה מחפש. מתאים ל-20 ומחירו 1 מנות.62 דולר למנה. מנה אחת מכילה 477 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -48 גרם שומן . אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. המתכון הזה של Foodnetwork דורש תפוחי אדמה שמנת לתינוק בצבעים, שמן קנולן, קרם פרש ועירית. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-20 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה פסקטרית . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 24% . הציון הזה גרוע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פורל מעושן, קרם פרש ובצל כבוש , לאטקס תפוחי אדמה עם פורל מעושן וקרם פרש , ולביבות תפוחי אדמה עם פורל מעושן, קרם פרש חזרת ותבליט סלק זהוב .

הוראות

1
מבשלים את תפוחי האדמה: מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים את תפוחי האדמה בתבנית צלייה ומזלפים שמן זית. מתבלים במלח ומערבבים לציפוי אחיד של תפוחי האדמה. צולים 30 עד 35 דקות, עד שתפוחי האדמה רכים.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר מעט. בזמן שתפוחי האדמה עדיין חמים, לחץ בעדינות על כל אחד מהם עם גב התבנית או הצד של סכין כך שהוא ישתטח לכ-3/4 אינץ' אבל יישאר שלם (זה בסדר אם הקצוות יסדקו קצת, שכן לקבל פריך במיוחד בעת הטיגון).
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מחממים כ-4 סנטימטרים של שמן קנולה בסיר כבד על אש בינונית. לאחר שהשמן מגיע ל-350 מעלות פרנהייט, מטגנים את תפוחי האדמה המרוסקים, בקבוצות, במשך 5 עד 6 דקות, עד שהם הופכים זהובים ופריכים.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
מסננים על נייר סופג ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
1
מערבבים את הקרם פרש והוודקה בקערת מיקסר ומקציפים במרץ להקצפה ולאיחוד. מתבלים קלות במלח. מקררים עד לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
מקלות חטיף בשר בטעם פפרונימקלות חטיף בשר בטעם פפרוני
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
מכינים את התוספות: מקלפים בזהירות את פילה הפורל לחתיכות קטנות בגודל ביס. מטגנים את בצלי השאלוט: מפרידים את פרוסות השאלוט לטבעות. חורצים קלות את הטבעות בקמח. במחבת, מחממים 1/2 אינץ' שמן זית ל-350 מעלות צלזיוס. מטגנים את בצלי השאלוט במשך 2 עד 3 דקות, עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורלפילה פורל
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מסננים על נייר סופג ומתבלים מיד במלח כשר. להרכבה, מניחים על כל חתיכת תפוח אדמה כוס קטנה של וודקה קרם פרש ומעליה חתיכת פורל.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פורלפורל
מקלות חטיף בשר בטעם פפרונימקלות חטיף בשר בטעם פפרוני
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
מקשטים עם נבטי הצנון, העירית והשאלוט המטוגן. מתבלים בפלור דה סל ומטפטפים מעט שמן זית כתית מעולה.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
נבטי צנוןנבטי צנון
Fleur De SelFleur De Sel
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
5
תמונות מאת Yunhee Kim

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את Moet & Chandon White Star (). הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-14 דולר לבקבוק.
מואט אנד שאנדון כוכב לבן ()
מואט אנד שאנדון כוכב לבן ()
White Star היא שמפניה רכה יותר. הוא מאוזן והרמוני היטב, עם ניחוחות עדינים של טוסט חם וג'ינג'ר. הגימור מתמשך עם רמז של דבש.