פורל מעושן ולחמניות כוסמת
פורל מעושן ולחמניות כוסמת נטול גלוטן, ו pescatarian ומספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה 980 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 53 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %56 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מיץ לימון, מלח כשר, פורל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 9 דקות. נסו פנקייק כוסמת עם סלמון מעושן, סלמון מעושן עם כוסמת, ו עבור לחמניות קינמון כוסמת (מתכונים דומים).
הוראות
בצע את הוראות החבילה כדי להפוך 2 C של כוסמת מבושל. עבור ביצים קשות מושלמות, רק להוסיף 2 ביצים לסיר של מים קרים. מביאים את המים לרתיחה, מכסים ואז מורידים אותם מהחום במשך 8 דקות.
מסננים ומייד להשרות בקערה של מים קרים כדי לעצור את הבישול. לקלף את הביצים, בערך לקצוץ ולהוסיף כוסמת.
מערבבים את השמן, מיץ לימון, מלח ופלפל בקערה קטנה ושופכים את הרוטב על כוסמת וביצים. לזרוק באופן שווה coat.To הפוך את רוטב היוגורט, פשוט לשלב את כל החומרים בקערה קטנה. אתה יכול לעשות את המילוי ואת הרוטב עד יום מראש ולשמור אותם במקרר.כאשר אתה מוכן לעשות את הלחמניות, ביסודיות לשטוף את החסה ואז לערום אותם ספינת קיטור חם. מבשלים בערך דקה או עד שהעלים נבלו (הצלע הזורמת במורד האמצע עדיין תהיה קשה).
מעבירים לקערה של מים קרים ואז בעדינות לסחוט את המים העודפים מתוך העלים.
הניחו עלה חסה על משטח הכנה ופתחו בעדינות את החלק העלי (ראו תמונה ראשונה למטה). באמצעות סכין חדה, לחתוך על 1/3 של צלע המרכז החוצה כפי שמוצג בתמונה למטה.
מניחים כמה פורל מעושן מתפורר לאורך 1/3rd באמצע העליון עם כמה כפות קטנות של תערובת ביצת כוסמת (ראה תמונה שנייה להלן).מקפלים את הדשים (שבו אתה חותך את הצלע החוצה) על המילוי ועל פני כל אחד אחר (ראה את התמונות למטה). מקפלים את הצד השני של העלה באותו אופן ולאחר מכן לגלגל את העלה באמצעות האצבעות כדי להחזיק את המילוי in.To מגישים, רק העליון עם רוטב יוגורט וצנוברים קצוצים. אם אתה לוקח אותם לפיקניק זה כנראה יהיה קל יותר לטבול את הלחמניות ברוטב כמו גליל האביב.