, המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 20 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 513 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם עגבניות שרי, פיתות לחמים, חרדל מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו פורל מעושן עטוף בבייקון עם טרגון, פורל ים עם סלט כרוב ובייקון פריך מעושן, ו חצילים מעושנים ופיטות עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת גדולה, לבשל את הבייקון על חום גבוה בינוני עד השחמה פריך, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מסננים את הבייקון על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
3
בקערה, מערבבים את המיונז עם שמנת חמוצה וחרדל ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוסיפים את הבייקון, פורל מעושן, עגבניות שרי, צ ' יפס ובצל ירוק וזורקים למעיל. כפית את הסלט לתוך הלחמים פיתה ומגישים.