פחזניות עם גלידת קפה
פחזניות עם גלידת קפה יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 915 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 58 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שוקולד מריר משובח באיכות, קוניאק, גלידת קפה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. זמן הכנת המתכון כ 25 שעות וזה לא כל כך מדהים. נסו פחזניות עם גלידת קפה, פחזניות עם קצפת קפה, ו פחזניות עם גלידת קפה ורוטב שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
צ ' יל תבנית אפיית מתכת קטנה במקפיא. טופס 18 כדורי גלידה עם סקופ להקפיא במחבת צונן לפחות 1 שעה (זה יגרום הגשה מהר יותר).
מחממים תנור ל 218° עם מתלה באמצע. חמאה תבנית אפייה גדולה.
מביאים חמאה, מים ומלח לרתיחה בסיר כבד קטן, ערבוב עד החמאה נמסה. להפחית את החום בינוני, ולאחר מכן להוסיף קמח בבת אחת ומבשלים, מכות עם כף עץ, עד תערובת מתרחקת מהצד של מחבת ויוצר כדור, על 30 שניות.
העברת תערובת לקערה וקריר מעט, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים היטב עם מיקסר חשמלי לאחר כל תוספת.
העברת תערובת חמה שקית מאפה צינור 18 תלוליות (על 1 1/4 אינץ 'רחב 1 אינץ' גבוה) 1 אינץ ' בנפרד על תבנית אפייה.
אופים עד נפוח וזהוב חום, 20 עד 25 דקות בסך הכל. לדקור כל פחזנית פעם אחת עם שיפוד, ואז לחזור לתנור יבש, propping דלת תנור מעט פתוחה, 3 דקות. מגניב על סדין על מדף.
סוכר חום בסיר כבד 2 ליטר מעל חום בינוני, ערבוב עם מזלג לחמם סוכר באופן שווה, עד שהוא מתחיל להמיס, ואז להפסיק לערבב לבשל, מחבת מתערבלת מדי פעם כך סוכר נמס באופן שווה, עד שהוא ענבר כהה.
הסר מהחום, ולאחר מכן להוסיף קרם וקמצוץ של מלח (תערובת יהיה בועה וקיטור). חזור לחום ולבשל, ערבוב, עד קרמל התמוסס.
הסר מהחום ולהוסיף שוקולד, לטאטא עד מותך, ואז לטאטא וניל וקוניאק (אם שימוש). שמור חם, מכוסה.
חצי פחזניות אופקית, ואז למלא כל אחד עם כדור גלידה. שים 3 פחזניות על כל צלחת טפטוף בנדיבות עם רוטב שוקולד חם.
* כדורי גלידה ניתן להקפיא עד 1 יום (כיסוי עם ניילון לעטוף לאחר 1 שעה).* Profiteroles יכול להיות אפוי 1 יום קדימה מקורר לחלוטין, ולאחר מכן נשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר. Recrisp על תבנית אפייה בתנור 191° 5 דקות. מגניב לפני מילוי.