פחזניות שוקולד עם מילוי אגוזים
פחזניות שוקולד עם מילוי אגוזי לוז עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מנה אחת מכילה 630 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 45 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. אם יש לכם אגוזי לוז, ביצים, מים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו פחזניות קרם אגוזי לוז שוקולד, פחזניות עם מילוי פודינג, ו פחזניות קרם אגוזים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
בסיר בינוני, לשלב את המים, חמאה, ומלח. מביאים לרתיחה מתגלגלת על חום בינוני גבוה. באמצעות כף עץ, להכות את הקמח, קקאו, וקינמון, ערבוב כל הזמן עד התערובת יוצרת כדור.
הסר את המחבת מהחום ולתת מגניב 5 דקות.
לנצח את הביצים, 1 בכל פעם, במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד התערובת חלקה. כף או צינור הבצק לתוך 10 (2 אינץ') תלוליות על תבנית אפייה מוכן.
אופים עד נפוח וזהוב חום, 30 עד 33 דקות. להפריש להתקרר.
חותכים את פחזניות בחצי אופקית.
הסר את הבצק הרך מבפנים. כפית אגוזי לוז תוצרת בית
מורחים לתחתיות של פחזניות הקרם. למעלה כל נשיפה באופן שווה עם תותים ומפזרים אגוזי לוז. מכסים עם החלק העליון של פחזניות.
מקשטים עם עלי נענע טריים, אם תרצה.
טוסט אגוזי לוז ב 350 מעלות F עד חום זהוב (יותר צבע פירושו טעם חזק יותר). זה יכול לקחת 7 עד 10 דקות.
מיד למקם את אגוזי לוז קלוי במעבד מזון עם סוכר 1/4 כוס ממתקים. לטחון את אגוזי לוז עד נוזלי. תהליך זה ייקח כ 5 דקות ויש לערבב חצי דרך כדי להבטיח שחרור נאות של השמנים שלהם (התמהיל יהיה חם מאוד, להשתמש מרית מתכת). המשך שחיקה עד נוזל נוצר. לאחר בצורת נוזל, להוסיף את שוקולד חלב, מלח, הנותרים 1/4 כוס סוכר ממתקים. המשך שחיקה במשך 1 דקה עד מעורב לחלוטין.
תן אגוזי לוז להתפשט מגניב לחלוטין.
לאחר התקררות, מניחים את הדבק אגוזים בצנצנת מייסון לשימוש מיידי או עתידי. המוצר לא יקלקל אם יישאר unrefrigerated.