קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות10
ציון בריאות13
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פחזניות שוקולד עם מילוי אגוזים

פחזניות שוקולד עם מילוי אגוזים
פחזניות שוקולד עם מילוי אגוזי לוז עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מנה אחת מכילה 630 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 45 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. אם יש לכם אגוזי לוז, ביצים, מים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו פחזניות קרם אגוזי לוז שוקולד, פחזניות עם מילוי פודינג, ו פחזניות קרם אגוזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 375 מעלות F. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
בסיר בינוני, לשלב את המים, חמאה, ומלח. מביאים לרתיחה מתגלגלת על חום בינוני גבוה. באמצעות כף עץ, להכות את הקמח, קקאו, וקינמון, ערבוב כל הזמן עד התערובת יוצרת כדור.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
חמאהחמאה
אבקת קקאואבקת קקאו
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
הסר את המחבת מהחום ולתת מגניב 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
לנצח את הביצים, 1 בכל פעם, במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד התערובת חלקה. כף או צינור הבצק לתוך 10 (2 אינץ') תלוליות על תבנית אפייה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
סרגל אונדססרגל אונדס
בצקבצק
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
אופים עד נפוח וזהוב חום, 30 עד 33 דקות. להפריש להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
חותכים את פחזניות בחצי אופקית.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
7
הסר את הבצק הרך מבפנים. כפית אגוזי לוז תוצרת בית
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
בצקבצק
8
מורחים לתחתיות של פחזניות הקרם. למעלה כל נשיפה באופן שווה עם תותים ומפזרים אגוזי לוז. מכסים עם החלק העליון של פחזניות.
מרכיבים שתצטרך
תותיםתותים
אגוזי לוזאגוזי לוז
מורחיםמורחים
קרםקרם
9
מקשטים עם עלי נענע טריים, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
מנטה טרייהמנטה טרייה
10
טוסט אגוזי לוז ב 350 מעלות F עד חום זהוב (יותר צבע פירושו טעם חזק יותר). זה יכול לקחת 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
טוסטטוסט
11
מיד למקם את אגוזי לוז קלוי במעבד מזון עם סוכר 1/4 כוס ממתקים. לטחון את אגוזי לוז עד נוזלי. תהליך זה ייקח כ 5 דקות ויש לערבב חצי דרך כדי להבטיח שחרור נאות של השמנים שלהם (התמהיל יהיה חם מאוד, להשתמש מרית מתכת). המשך שחיקה עד נוזל נוצר. לאחר בצורת נוזל, להוסיף את שוקולד חלב, מלח, הנותרים 1/4 כוס סוכר ממתקים. המשך שחיקה במשך 1 דקה עד מעורב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
שוקולד חלבשוקולד חלב
אגוזי לוזאגוזי לוז
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
מריתמרית
12
תן אגוזי לוז להתפשט מגניב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
ממרח אגוזי לוזממרח אגוזי לוז
13
לאחר התקררות, מניחים את הדבק אגוזים בצנצנת מייסון לשימוש מיידי או עתידי. המוצר לא יקלקל אם יישאר unrefrigerated.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים