פטוצ'יני אלפרדו
פטוצ'יני אלפרדו עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים למנה העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 707 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 37 גרם שומן. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם רוטב אלפרדו, שמן זית, גבינת פרמזן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 48%. הציון הזה מוצק. נסו פטוצ'יני אלפרדו, פטוצ'יני אלפרדו, ו פטוצ'יני אלפרדו (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים פטוצ ' יני לפי הוראות החבילה. בינתיים, במחבת גדולה, הקפיצו את הברוקולי, הכרובית והבצל בשמן עד שהם רכים.
מוסיפים פטריות ושום; מבשלים ומערבבים במשך 3 דקות או עד שהירקות רכים.
מערבבים פנימה את החזיר, רוטב האלפרדו והפלפל. מבשלים עד לחימום.
מסננים פטוצ ' יני; לזרוק עם רוטב.