קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

פטוצ'יני אפוי שמנת עם אסיאגו וטימין

פטוצ'יני אפוי שמנת עם אסיאגו וטימין
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו פטוצ'יני אפוי שמנת עם אסיאגו וטימין. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 44 גרם חלבון, 44 גרם שומן, ובסך הכל של 937 קלוריות. מתכון זה משמש 4. אם יש לכם עלי טימין, פלפל, פסטה פטוצ'יני ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. 6 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 35 דקות. נסו פולנטה ארוחת בוקר שמנת עם אסיאגו, טימין, בייקון וביצים עלומות, פטרניפס אפוי שמנת עם טימין, ו כרישה אפויה שמנת עם שום, טימין ופרמיג'אנו (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
הביאו סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד שהם רכים אך עדיין יציבים לנגיסה, תוך ערבוב מדי פעם, בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
5
מסננים פסטה בהזמנת 1 כוס נוזל בישול הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
6
בקערה גדולה שלבו את 2 כוסות גבינת איאגו, קרם פרש, פרמזן, טימין, מלח, פלפל, פסטה מבושלת ונוזל בישול פסטה. זורקים בעדינות עד לאיחוד כל המרכיבים והפסטה מצופה.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מניחים את הפסטה בתבנית אפייה בחמאה ומפזרים את יתרת 1/4 כוס גבינת אסיאגו.
מרכיבים שתצטרך
גבינת אסיאגוגבינת אסיאגו
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
8
אופים עד להזהבה מעל, כ-25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
בואו לשבת לפחות 5 דקות ולהגיש.