פטוצ'יני-ירקות לזרוק
הטלת פטוצ'יני-ירקות עשויה להיות רק ההר ד' אובר שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 16 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל של 273 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 28 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. אם יש לך פטריות, פטוצ'יני, בזיליקום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מתכונים דומים: פטוצ'יני-ירקות לזרוק, פרמזן ירקות לזרוק, ו שמנת ירקות עניבת פרפר לזרוק.
הוראות
הכן פטוצ ' יני לפי הוראות החבילה.
מטגנים גזר בשמן חם בתנור הולנדי על אש בינונית-גבוהה 3 עד 4 דקות. מערבבים פנימה פטריות, בצל ושום, ומקפיצים 3 עד 4 דקות או עד שהפטריות רכות.
מוסיפים תרד, ומבשלים 2 עד 3 דקות או עד שנבול. מערבבים פנימה רוטב אלפרדו, גבינה, בזיליקום ופסטה מבושלת חמה, תוך ערבוב רק עד לקבלת תערובת אחידה. מבשלים 1 עד 2 דקות או רק עד מחומם היטב. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
*1/2 (16-עוז.) ניתן להחליף פטוצ ' יני חבילה.