פיקנטה-כנפי עוף מזוגגות
אם יש לך בערך 1 שעה ו 25 דקות לבלות במטבח, כנפי עוף מזוגגות פיקנטה עשויות להיות אדירות ללא גלוטן, ללא חלב, ידידותי לפודמפ, ושלם 30 מתכון לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 10 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 144 קלוריות. מתכון זה משמש 12. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. זוג אנשים מאוד אהבו את המנה האמריקאית הזו. 80 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם כנפי עוף, חרדל, רוטב פיקנטה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 28%, וזה לא כל כך מרהיב. נסו כנפי עוף מזוגגות, כנפי עוף מזוגגות, ו מרמלדה-כנפי עוף מזוגגות עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים את התנור ל 425 מעלות פרנהייט מרפדים תבנית אפייה עם מסגרת בנייר אלומיניום.
חותכים את קצות כנפי העוף וזורקים.
חותכים את כנפי העוף לשניים במפרק.
מחממים 1 1/2 כוסות רוטב פיקנטה, ריבה וחרדל בסיר של 2 ליטר על אש בינונית לרתיחה. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה. מבשלים 40 דקות או עד שהתערובת מצטמצמת ל -3 / 4 כוס, תוך ערבוב מדי פעם.
מניחים את העוף בקערה גדולה.
מוסיפים את רוטב הפיקנטה שנותר וזורקים לציפוי.
מניחים את העוף על תבנית האפייה.
אופים 40 דקות או עד שהעוף מבושל, והופכים את העוף פעם אחת באמצע זמן האפייה. מבססים את העוף בתערובת הפיקנטה-חרדל במהלך 10 הדקות האחרונות של זמן האפייה.
מפזרים את זרעי השומשום, אם רוצים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות לה גרנד קורטאז ' בלאן דה בלאנס ברוט. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
בית המשפט הגדול בלאנק דה בלאנס ברוט
הזר מציג רמזים לתפוח ירוק, יערה ובריוש קלוי. על החיך, איזון עדין של יובש וחומציות משתהה עם מעט לימון מאייר, טל דבש ותווים פרחוניים רכים. מלון בלאן דה בלאנס ברוט הוא מאוד מטבח וידידותי לקוקטיילים. נסה את זה עם מתאבנים מלוחים, פופקורן בחמאה, מנות פסטה שמנת, עוף מטוגן, מנות אסייתיות חריפות, פירות ים, קינוחים על בסיס פירות או גבינה רכה למחצה. מערבבים עם ליקרים של פרחי סמבוק או פירות, או מיץ טרי ומשקאות חריפים איכותיים לקוקטייל נוצץ קליל ומרענן.התערובת: שרדונה מקנה עומק ומורכבות לאיזון הכללי ואילו שנין בלאן מעניק הדרים ורמזים לדבש למרקם קרמי. החומציות הגבוהה יותר של קולומברד מספקת מבנה, אורך ומינרליות נעימה שמוסיפה בפרופיל הפירות של אוגני בלאן. ענבים מקורם בטרוארים איכותיים בצרפת, כמו בורגונדי ועמק לואר.