פטוצ'יני עדשים ולימון
עדשים ופטוצ'יני לימון עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר העיקרי שלך כמובן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 539 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. 105 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו עדשים חומות, בצל, יוגורט יווני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. , תסתכל על מתכונים דומים אלה: Meyer Lemon Fettuccine and 10 Favorite Lemon s, פטוצ'יני עוף בלימון, ו פטוצ'יני עם פלפל לימון.
הוראות
שוטפים את העדשים במסננת ומניחים בסיר בינוני. מכסים עם הרבה מים ומביאים לרתיחה, ואז מבשלים במשך כ 30 דקות עד במכרז, מוסיפים מלח לטעום 10 דקות לתוך זמן הבישול.
מבשלים את הפסטה, ואז לנקז ולחזור למחבת. בינתיים, להמיס את החמאה במחבת על חום בינוני ולהוסיף את הבצל. מבשלים עד מוזהב קל, ואז מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני. מערבבים את העדשים, בצל ושום, גרידת לימון ומיץ, כוסברה ויוגורט דרך הפסטה המבושלת. סיים עם שפע של פלפל שחור טחון טרי ומגישים על צלחות חמות.