פטוצ'יני עם אספרגוס ופטריות
פטוצ'יני עם אספרגוס ופטריות עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 7 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 230 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. 21 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לך פטוצ'יני, מלח, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. נסו פטוצ'יני עם פטריות ואגוזי לוז, פטוצ'יני עם שעועית וברוקולי ופטריות, ו פטוצ'יני עם פטריות שיטאקה ובזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים מספיק מים רותחים על עגבניות מיובשות כדי לכסות.
בואו לעמוד 10 דקות; לנקז. קוצצים עגבניות.
קוק ולנקז פטוצ ' יני לפי ההוראות.
בעוד פטוצ 'יני הוא בישול, שמן חום במחבת 12 אינץ' על חום בינוני. מבשלים אספרגוס, פטריות, שום, פטרוזיליה ובזיליקום בשמן 5 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים עגבניות. מבשלים 2 עד 3 דקות או עד עגבניות מחוממות.
מקציפים קורנפלור, מלח ופלפל לתוך יין ומרק בקערה קטנה עם מקציף חוט; מערבבים לתוך תערובת ירקות.
חום רותחים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד התערובת חלקה מבעבע; להרתיח ומערבבים 1 דקה.