קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות52
מגזין

פטוצ'יני עם אספרגוס, לימון, צנוברים & Mascarpone

פטוצ'יני עם אספרגוס, לימון, צנוברים & Mascarpone
פטוצ'יני עם אספרגוס, לימון, צנוברים & Mascarpone עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1171 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 62 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. גשו לסופר וקנו קמח, מלח ופלפל, מיץ לימון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. נסו פטוצ'יני לימון עם ארטישוק וצנוברים, אספרגוס עם צנוברים קלויים & ויניגרט לימון, ו ארוחת ערב: פסטה עם אספרגוס, לימון וצנוברים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 204° או 450 ° F (שימו לב לטמפרטורת התנור מעט גבוהה יותר בעת אפיית פסטה ביצה טרייה.) בעדינות מעיל גדול, צלחת אפייה רדודה עם שמן זית.2 להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.3
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את האספרגוס ואת blanch עד מכרז אבל עם ביס קל עזב אותו, על 2 דקות לגרוף אותו מהמים עם כפית גדולה מחוררת, להגדיר אותו במסננת, ולהפעיל אותו מתחת למים קרים כדי לשמר את הצבע הירוק שלה.4
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
לנקז היטב.5 לשמור על המים רותחים עבור הפסטה.6 במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.7
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
להוסיף את הבצל הירוק; sauté 1 דקה כדי לרכך.8
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
5
מוסיפים את האספרגוס ואת sauté בקצרה, על 1 דקה לקחת את המחבת את החום ולהוסיף חצי גרידה, מיץ לימון, טימין, מלח ופלפל; לערבב היטב ושמורה.9 בסיר בינוני, לחמם את החמאה והקמח מעל חום בינוני, לטאטא עד חלקה.10 לבשל במשך 1 דקות.11, מקציפים כל הזמן, כדי לבשל משם את הטעם הגולמי של הקמח.12
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את החלב ומבשלים, מקציפים כל הזמן, עד שזה מגיע לרתיחה.13 מנמיכים את החום קצת ומבשלים עד חלקה מעובה קלות (על עקביות של שמנת כבדה), 3 או 4 דקות.14 לכבות את החום ולהוסיף את mascarpone, גרידת לימון הנותרים, ו 1/2 כוס של padano גראנה, לטאטא עד התערובת חלקה למדי (יהיה מרקם גרגרי קל מן הגבינה).15 העונה עם קאיין, allspice, ועוד מלח ופלפל.16 בקערה קטנה, לשלב את פירורי הלחם ואת padano גרנה הנותרים.17 העונה עם מלח ופלפל ולהוסיף רסס של שמן זית.18
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
Grana PadanoGrana Padano
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
מסקרפונהnameמסקרפונהname
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מערבבים היטב.19 להחזיר את מי הבישול לרתיחה מלאה ולבשל את הפטוצ ' יני, משאיר אותו מעט underdone.20
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
8
לנקז היטב.21 החזירו את הפטוצ ' יני לסיר הבישול.22
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מוסיף את רוטב מסקרפונה, צנוברים, ואת האספרגוס עם כל המיצים שלה.23 לזרוק וטעם לתיבול.24
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
10
יוצקים לתוך צלחת אפייה ומפזרים את תערובת פירורי הלחם באופן שווה מעל.25
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
11
אופים חשופים עד מבעבע וזהב, 15 עד 20 דקות
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
מגישים מייד.