פטוצ'יני עם אספרגוס, לימון, צנוברים & Mascarpone
פטוצ'יני עם אספרגוס, לימון, צנוברים & Mascarpone עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1171 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 62 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. גשו לסופר וקנו קמח, מלח ופלפל, מיץ לימון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. נסו פטוצ'יני לימון עם ארטישוק וצנוברים, אספרגוס עם צנוברים קלויים & ויניגרט לימון, ו ארוחת ערב: פסטה עם אספרגוס, לימון וצנוברים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 204° או 450 ° F (שימו לב לטמפרטורת התנור מעט גבוהה יותר בעת אפיית פסטה ביצה טרייה.) בעדינות מעיל גדול, צלחת אפייה רדודה עם שמן זית.2 להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.3
מוסיפים את האספרגוס ואת blanch עד מכרז אבל עם ביס קל עזב אותו, על 2 דקות לגרוף אותו מהמים עם כפית גדולה מחוררת, להגדיר אותו במסננת, ולהפעיל אותו מתחת למים קרים כדי לשמר את הצבע הירוק שלה.4
לנקז היטב.5 לשמור על המים רותחים עבור הפסטה.6 במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.7
להוסיף את הבצל הירוק; sauté 1 דקה כדי לרכך.8
מוסיפים את האספרגוס ואת sauté בקצרה, על 1 דקה לקחת את המחבת את החום ולהוסיף חצי גרידה, מיץ לימון, טימין, מלח ופלפל; לערבב היטב ושמורה.9 בסיר בינוני, לחמם את החמאה והקמח מעל חום בינוני, לטאטא עד חלקה.10 לבשל במשך 1 דקות.11, מקציפים כל הזמן, כדי לבשל משם את הטעם הגולמי של הקמח.12
מוסיפים את החלב ומבשלים, מקציפים כל הזמן, עד שזה מגיע לרתיחה.13 מנמיכים את החום קצת ומבשלים עד חלקה מעובה קלות (על עקביות של שמנת כבדה), 3 או 4 דקות.14 לכבות את החום ולהוסיף את mascarpone, גרידת לימון הנותרים, ו 1/2 כוס של padano גראנה, לטאטא עד התערובת חלקה למדי (יהיה מרקם גרגרי קל מן הגבינה).15 העונה עם קאיין, allspice, ועוד מלח ופלפל.16 בקערה קטנה, לשלב את פירורי הלחם ואת padano גרנה הנותרים.17 העונה עם מלח ופלפל ולהוסיף רסס של שמן זית.18
מערבבים היטב.19 להחזיר את מי הבישול לרתיחה מלאה ולבשל את הפטוצ ' יני, משאיר אותו מעט underdone.20
לנקז היטב.21 החזירו את הפטוצ ' יני לסיר הבישול.22
מוסיף את רוטב מסקרפונה, צנוברים, ואת האספרגוס עם כל המיצים שלה.23 לזרוק וטעם לתיבול.24
יוצקים לתוך צלחת אפייה ומפזרים את תערובת פירורי הלחם באופן שווה מעל.25
אופים חשופים עד מבעבע וזהב, 15 עד 20 דקות