פטוצ'יני עם נקניק וכרישה
פטוצ'יני עם נקניק כרישה לוקח סביב 20 דקות מתחילתו ועד סופו. לבמנה עיקרית זו יש 801 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 54 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשם מתכון זה. אם יש לכם פטוצ'יני, פטריות, נקניק טחון עדין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 53%. ציון זה מוצק. פטוצ'יני עם כרישה ושעועית לבנה, מתכון לפטוצ'יני עם שעועית לימה, אפונה וכרישה, ו מתכון לפטוצ'יני עם שעועית לימה, אפונה וכרישה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מבשלים פטוצ ' יני לפי הוראות החבילה. בינתיים, במחבת גדולה, מבשלים נקניק וכרישה על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד והכרישה רכה; מסננים.
מוסיפים פטריות; מבשלים 3-4 דקות או עד שהם רכים.
מערבבים פנימה שמנת. מנמיכים את האש; מבשלים ומערבבים 2-3 דקות או עד שהם מחוממים (לא מרתיחים).
מסננים פטוצ ' יני; מגישים עם תערובת נקניקיות.