פטוצ'יני עם עגבניות צרובות, תרד, בוראטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פטוצ'יני עם עגבניות צרובות, תרד, Burratan. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 16 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 429 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא פטוצ'יני, מלח, גבינת בוראטה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: פטוצ'יני עם עגבניות צרובות, תרד ובורטה, פטוצ'יני עם עגבניות צרובות, תרד וגבינת עיזים, ו פטוצ'יני תרד עם רוטב חמאת צדפות ועגבניות חתוכות לקוביות.
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן; ניקוז.
בזמן שפסטה מבשלת, מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה. מחבת עם ספריי בישול. מסדרים חצאי עגבניות, לחתוך צדדים למטה, במחבת; לבשל 1 1/2 דקות או עד צרוב. מערבבים עגבניות; לבשל 30 שניות.
הסר עגבניות מהמחבת; להפריש.
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים פלפל אדום ושום; מבשלים 2 דקות או עד ריחני, ערבוב מדי פעם.
מניחים עגבניות משומר בתוך מסוק מיני או מעבד מזון; תהליך עד כמעט חלקה.
מוסיפים עגבניות מחית ומלח לתערובת שמן; מבשלים 8 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים תרד ופסטה מבושלת; לזרוק היטב עד wilts תרד מעט. סדר על 1 1/3 כוסות תערובת פסטה בכל אחד 4 קערות רדודות. מחלקים את חצאי עגבניות הענבים הצרובים באופן שווה בין המנות. מנה כ 2 כפות גבינת בוראטה על כל מנה, ומפזרים פלפל שחור טחון טרי.