פטוצ'יני עם עוף וירקות אפויים
פטוצ'יני עם עוף וירקות אפויים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 450 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם עלי אורגנו, פלפל, עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו פטוצ'יני עוף Herbed, עוף אפוי עם ירקות קיץ, ו קציצות עוף Herbed עם ירקות חורף קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
קוק פטוצ ' יני כדי doneness הרצוי לפי הוראות על החבילה.
בינתיים, במחבת nonstick 12 אינץ', שמן חום על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל; מבשלים 2 עד 3 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מכרז.
מערבבים עוף, פלפל, שום, מלח ופלפל. מבשלים 5 עד 6 דקות, ערבוב מדי פעם, עד עוף הוא השחמה בחוץ וכבר לא ורוד במרכז. מערבבים בקישואים, עגבניות, בזיליקום ואורגנו. מבשלים 5 עד 6 דקות, ערבוב מדי פעם, עד קישואים הוא רך.
מניחים פטוצ ' יני על מגש הגשה; תערובת עוף כפית מעל.
מגישים עם גבינת פרמזן נוספת אם תרצה.