סלט פסטה סלמון טעים
. אם יש לך ברוקולי, שמן זית, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו כריך סלט סלמון פשוט וטעים של קיטנסל, בריא & טעים: סלט פסטה Niçoise, ו סלט פסטה פירות ים טעים באופן יצירתי (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים עד אל דנטה, 8 עד 10 דקות; ניקוז.
מביאים סיר גדול נפרד של מים לרתיחה.
מוסיפים את הברוקולי והגזר, ומבשלים במים הרותחים עד למכרז, 2 עד 3 דקות; לנקז.
מערבבים את שמן הזית, רוטב סויה, חומץ יין אדום, שום, מיץ לימון, מלח ופלפל במיכל sealable; חותם. לנער במרץ כדי להפוך את ההלבשה.
לזרוק יחד את הפסטה סחוטה, ירקות מנוקזים, סלמון, ורוטב בקערה גדולה. חנות במקרר עד 4 ימים.