פטוצ'יני עם שעועית ופנצ' טה
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: פטוצ'יני עם אפונה, אספרגוס ופנצ' טה, פטוצ'יני עם פנצ' טה, פורצ'יני ועגבנייה, ו פטוצ'יני לימון עם ברוקולי ופנצ' טה "קרוטונים".
הוראות
שים מחבת גדולה של מים על להרתיח עבור הפסטה. בינתיים, להפריד את הפריחה של פנצ ' טה ולבשל אותם בשתי קבוצות (ללא שמן) במחבת גדולה לא מקל עד השומן על pancetta הוא זהוב. להרים על צלחת כדי להתפזר.
כאשר המים רותחים, מוסיפים מלח ופסטה למחבת ומרתיחים במשך 6 דקות. טיפ בשעועית, לחזור במהירות לרתיחה ומבשלים כ 4 דקות יותר עד שני הפסטה ושעועית הם פשוט רך.
לנקז קצה לתוך קערה גדולה. לזרוק עם frache crme, עירית או בזיליקום ושפע של תיבול, ואז במהירות לקרוע את pancetta פריך (שמירה על זה די עבה).
מגישים עם פרמזן, אם אתה רוצה, סלט עגבניות פשוט וכמה לחם פריך.