פטוצ'יני פסטו עם עוף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פטוצ'יני פסטו עם עוף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 45 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 770 קלוריות. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, חמאה, אלט ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו פטוצ'יני עוף ברוטב פסטו שמנת, פטוצ'יני עוף ברוטב פסטו שמנת, ו פטוצ'יני טרי עם עוף צלוי, פסטו ורואס (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל פסטה, ערבוב מדי פעם, עד אל דנטה, על 12 דקות.
בינתיים, במחבת בינונית, להמיס חמאה בשמן צמחי. עוף העונה עם מלח ופלפל ומבשלים מעל חום בינוני גבוה עד משחימים קלות המשרד לגעת, על 5 דקות לכל צד.
העברה לצלחת ומכסה בנייר כסף כדי להתחמם. בטל את כל אבל 1 כף. שומן ממחבת.
מוסיפים עגבניות ומבשלים על אש בינונית גבוהה, ערבוב לעתים קרובות, עד שהם מתחילים לרכך, על 5 דקות.
מצקת את 1 כוס מים פסטה ולהניח בצד.
מסננים פסטה וחוזרים לסיר.
מוסיפים עוף, עגבניות ומי פסטה שמורים. מערבבים בפסטו ומערבבים היטב עד שהמרכיבים מצופים.