פטוצ'יני קציצה לזניה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 497 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם ביצה, ריקוטה, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. , שהוא מוצק. נסו פטוצ'יני קציצה לזניה, לזניה לבנה עם Parmigiano Besciamella (לזניה בביאנקו ), ו לזניה עם ארטישוק (Lasagne di Carciofi) (מתכונים דומים).
הוראות
1
שמן חום בסיר כבד 5-6 ליטר מעל חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז בצל sauté, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
להוסיף שום אורגנו ו sauté, ערבוב, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אורגנו
שום
3
מוסיפים עגבניות עם מיץ שמורות, רסק עגבניות, עלה דפנה, מלח ומבשלים, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד מעובה, 30 עד 35 דקות. להשליך עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניות
עלי דפנה
עגבנייה
מיץ
מלח
1
מערבבים יחד פירורי לחם וחלב בקערה גדולה ולתת לעמוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
חלב
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מוסיפים בשר, שום, גבינה, ביצה, פטרוזיליה, מלח ופלפל ומתמזגים עם הידיים עד רק בשילוב טוב (לא overmix). טופס רמה 1/2-מנות כפית לתוך כדורי בשר (אתה צריך על 135).
מרכיבים שתצטרך
כדורי בשר
פטרוזיליה
גבינה
שום
פלפל
בשר
מלח
ביצה
3
שמן חום במחבת כבדה 10 אינץ ' מעל חום מתון עד חם אבל לא מעשן, ואז מטגנים כדורי בשר ב 5 קבוצות (לא קהל), מפנה מדי פעם, עד השחמה היטב מבושל דרך, כ 2 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
כדורי בשר
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
העברה כמו משחימים מגבות נייר באמצעות כף מחוררת.
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
מגבות נייר
1
מערבבים יחד את כל חומרי המילוי עד בשילוב היטב.
1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
לבשל פסטה בסיר 6-8 ליטר של מים מלוחים רותחים, חשוף, עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
מסננים במסננת, ולאחר מכן לשטוף מתחת למים קרים לנקז שוב.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
מסננת
4
מורחים 2 כוסות רוטב 13 על ידי 9 אינץ 'או אחר 3 ליטר זכוכית או צלחת אפייה קרמיקה ולסדר שליש פטוצ' יני על רוטב, ולאחר מכן העליון עם כל כדורי הבשר. הפוך שכבה נוספת כל רוטב 2 כוסות ושליש פטוצ ' יני, ואז להפיץ עם כל המילוי. למעלה עם הפטוצ ' יני שנותר, ולאחר מכן נשאר רוטב.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יני
כדורי בשר
רוטב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
5
מפזרים באופן שווה עם מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה
6
אופים, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
רדיד אלומיניום
7
הסר רדיד ואופים עד שהרוטב מבעבע והגבינה היא זהובה, כ -20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
רוטב
ציוד שתשתמש בו
תנור
רדיד אלומיניום
8
העברה למתלה וקריר, כ -20 דקות.
1
* רוטב יכול להתבצע 3 ימים קדימה מקורר לחלוטין, חשוף, ואז מקורר, מכוסה.