זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לכם מרק עוף, בייקון במרכז לחתוך, פטוצ'יני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. עם כפית ציון של 82% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: פטוצ'יני תרד, פטוצ'יני שרימפס תרד, ו פטוצ'יני עם תרד פסטו.
הוראות
1
קוק פטוצ ' יני בתנור הולנדי 5 ליטר לפי הוראות החבילה, השמטת מלח ושמן.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יני
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
ניקוז, הזמנת 1/2 כוס מים בישול. להחזיר פטוצ ' יני למחבת; לכסות כדי להתחמם. בינתיים, לבשל תרד קפוא כפי שהורה על תיבת; לסחוט יבש.
מרכיבים שתצטרך
תרד קפוא
פטוצ ' יני
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
ב 12 אינץ ' מחבת nonstick, להמיס חמאה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים שום; מבשלים ומערבבים 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
5
מוסיפים מי בישול שמורים וגבינת שמנת, ערבוב עם להקציף עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות