פטוצ'יני תרד
זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לכם מרק עוף, בייקון במרכז לחתוך, פטוצ'יני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. עם כפית ציון של 82% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: פטוצ'יני תרד, פטוצ'יני שרימפס תרד, ו פטוצ'יני עם תרד פסטו.
הוראות
קוק פטוצ ' יני בתנור הולנדי 5 ליטר לפי הוראות החבילה, השמטת מלח ושמן.
ניקוז, הזמנת 1/2 כוס מים בישול. להחזיר פטוצ ' יני למחבת; לכסות כדי להתחמם. בינתיים, לבשל תרד קפוא כפי שהורה על תיבת; לסחוט יבש.
ב 12 אינץ ' מחבת nonstick, להמיס חמאה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים שום; מבשלים ומערבבים 30 שניות.
מוסיפים מי בישול שמורים וגבינת שמנת, ערבוב עם להקציף עד חלקה.
בקערה קטנה, מערבבים מרק וקמח עם להקציף עד חלקה.
מוסיפים תערובת קמח למחבת, ערבוב עם מקציף עד מעורבב.
חום לרתיחה; לבשל 2 דקות, ערבוב כל הזמן, עד שהתערובת מתעבה.
מוסיפים גבינת רומנו; מערבבים עד חלקה.
מוסיפים חצי וחצי, מלח ופלפל. מערבבים בתרד.
מוסיפים תערובת תרד לפטוצ ' יני בתנור הולנדי; לזרוק למעיל. תערובת מחלקים בין 8 קערות; מפזרים באופן שווה עם בייקון.