קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות18
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פטוצ'יני תרד

פטוצ'יני תרד
זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לכם מרק עוף, בייקון במרכז לחתוך, פטוצ'יני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. עם כפית ציון של 82% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: פטוצ'יני תרד, פטוצ'יני שרימפס תרד, ו פטוצ'יני עם תרד פסטו.

הוראות

1
קוק פטוצ ' יני בתנור הולנדי 5 ליטר לפי הוראות החבילה, השמטת מלח ושמן.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
ניקוז, הזמנת 1/2 כוס מים בישול. להחזיר פטוצ ' יני למחבת; לכסות כדי להתחמם. בינתיים, לבשל תרד קפוא כפי שהורה על תיבת; לסחוט יבש.
מרכיבים שתצטרך
תרד קפואתרד קפוא
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
ב 12 אינץ ' מחבת nonstick, להמיס חמאה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים שום; מבשלים ומערבבים 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
5
מוסיפים מי בישול שמורים וגבינת שמנת, ערבוב עם להקציף עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
בקערה קטנה, מערבבים מרק וקמח עם להקציף עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מוסיפים תערובת קמח למחבת, ערבוב עם מקציף עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
חום לרתיחה; לבשל 2 דקות, ערבוב כל הזמן, עד שהתערובת מתעבה.
9
הסר מהחום.
10
מוסיפים גבינת רומנו; מערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ופלפל כתוםופלפל כתום
11
מוסיפים חצי וחצי, מלח ופלפל. מערבבים בתרד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
12
מוסיפים תערובת תרד לפטוצ ' יני בתנור הולנדי; לזרוק למעיל. תערובת מחלקים בין 8 קערות; מפזרים באופן שווה עם בייקון.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך