קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 20 דק.
מנות54
ציון בריאות6
מגזין

פטיט פור משמש משמש

פטיט פור משמש משמש
משמש Petits Fours דורש סביב 4 שעות ו-20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 54 מנות. עם 332 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סירופ תירס, חמאה, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכונים דומים: משמש Petits Fours, Petits Fours, ו Petits Fours.

הוראות

1
תנור חום עד 177° (325°F למחבת כהה או לא מקל). ריסוס תחתון וצדדים של מחבת 15x10x1 אינץ ' עם תרסיס אפייה עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
בקערה גדולה, לנצח את כל מרכיבי העוגה למעט ליקר עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, ולאחר מכן במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
(מקרטון)(מקרטון)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
יוצקים את הבלילה למחבת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
אופים 22 עד 28 דקות או עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות במרכז.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
מברשת ליקר מעל לעוגה. מגניב לגמרי, בערך 20 דקות. כדי למנוע פירורי עוגה בעת הוספת הדובדבן, להקפיא עוגה 1 שעה לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
(מקרטון)(מקרטון)
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
6
בקערה גדולה, לנצח מרכיבים הדובדבן במהירות נמוכה עד אבקת סוכר הוא רטוב. הכה במהירות גבוהה עד חלקה. במידת הצורך, להוסיף 2 עד 3 כפיות צוף משמש יותר עד הדובדבן הוא pourable.
מרכיבים שתצטרך
נקטר משמשנקטר משמש
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מקום קירור מדף על גיליון עוגיות או נייר שעווה כדי לתפוס טפטוף זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
8
חותכים עוגה ל 9 שורות על ידי 6 שורות. עבודה עם 6 חתיכות בכל פעם, להסיר חתיכות עוגה מחבת ומקום על מתלה קירור. ציפוי כפית באופן שווה על גבי הצדדים של חתיכות עוגה, לתת ציפוי ציפוי הצדדים. (הדובדבן כי טיפות את ניתן להשתמש מחדש.)
מרכיבים שתצטרך
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
בואו לעמוד עד הדובדבן מוגדר, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
10
לקשט עם שקדים קליפת תפוז לפי הצורך. אחסן בשכבה אחת במיכל פלסטיק אטום.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה