קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 20 דק.
מנות54
ציון בריאות6
מגזין

פטיט פור משמש משמש

פטיט פור משמש משמש
משמש Petits Fours דורש סביב 4 שעות ו-20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 54 מנות. עם 332 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סירופ תירס, חמאה, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכונים דומים: משמש Petits Fours, Petits Fours, ו Petits Fours.

הוראות

1
תנור חום עד 177° (325°F למחבת כהה או לא מקל). ריסוס תחתון וצדדים של מחבת 15x10x1 אינץ ' עם תרסיס אפייה עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
בקערה גדולה, לנצח את כל מרכיבי העוגה למעט ליקר עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, ולאחר מכן במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
(מקרטון)(מקרטון)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
יוצקים את הבלילה למחבת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
אופים 22 עד 28 דקות או עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות במרכז.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מברשת ליקר מעל לעוגה. מגניב לגמרי, בערך 20 דקות. כדי למנוע פירורי עוגה בעת הוספת הדובדבן, להקפיא עוגה 1 שעה לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
(מקרטון)(מקרטון)
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
6
בקערה גדולה, לנצח מרכיבים הדובדבן במהירות נמוכה עד אבקת סוכר הוא רטוב. הכה במהירות גבוהה עד חלקה. במידת הצורך, להוסיף 2 עד 3 כפיות צוף משמש יותר עד הדובדבן הוא pourable.
מרכיבים שתצטרך
נקטר משמשנקטר משמש
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מקום קירור מדף על גיליון עוגיות או נייר שעווה כדי לתפוס טפטוף זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
8
חותכים עוגה ל 9 שורות על ידי 6 שורות. עבודה עם 6 חתיכות בכל פעם, להסיר חתיכות עוגה מחבת ומקום על מתלה קירור. ציפוי כפית באופן שווה על גבי הצדדים של חתיכות עוגה, לתת ציפוי ציפוי הצדדים. (הדובדבן כי טיפות את ניתן להשתמש מחדש.)
מרכיבים שתצטרך
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
בואו לעמוד עד הדובדבן מוגדר, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
10
לקשט עם שקדים קליפת תפוז לפי הצורך. אחסן בשכבה אחת במיכל פלסטיק אטום.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים