פטרוזיליה-מרק שורש עם ערמונים Truffled
צריך ללא גלוטן, מרק ראשוני וצמחוני? מרק פטרוזיליה שורש עם ערמונים Truffled יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 215 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 שעות. גשו לסופר וקנו בצל, שיני שום, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור סתיו. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מרק שורש סלרי עם כרוב ניצנים וערמונים, שורש סלרי, שומר ומרק בטטה עם פטרוזיליה שקדים, ו כרוב ניצנים עם ערמונים, פנקטן ופטרוזיליה.
הוראות
מבשלים בצל ושום בחמאה בסיר כבד גדול מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד בצל מתרכך וזהוב, 6 עד 8 דקות.
מוסיפים שורש פטרוזיליה, טימין, עלה דפנה, פלפל לבן, ו 3/4 כפית מלח ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שורש פטרוזיליה מתחיל להתרכך, 8 עד 10 דקות.
מוסיפים מים ומרק ומבשלים, מכוסים חלקית, עד שורש פטרוזיליה הוא רך מאוד, 30 עד 40 דקות.
להשליך קורנית עלה דפנה ומערבבים בשמן. מרק פירה בקבוצות בבלנדר עד חלקה (להיזהר בעת מיזוג נוזלים חמים), העברה לקערה. אם המרק עבה מדי, דק כדי הרצוי עקביות עם מים. מתבלים במלח, ואז חוזרים לסיר נקי כדי להתחמם, מכוסה, עד שמוכנים לשרת.
גלח ערמונים עם מבצעה מתכווננת להב או מקלף ירקות חדים ככל האפשר על כל מנה.
מרק, ללא ערמונים, ניתן לעשות 2 ימים קדימה ומקורר, חשוף, עד מגניב, ואז מכוסה. לחמם על אש נמוכה, דליל עם מים במידת הצורך. גלח ערמונים על מרק ממש לפני ההגשה.