פטריות בר-שעורה "ריזוטו" עם מרווה
פטריות בר-שעורה "ריזוטו" עם מרווה יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 6 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל של 170 קלוריות. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלאי פורצ'יני עשיר, חמאה, גבינת פרמזן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 27%. הציון הזה די גרוע. נסו ריזוטו פטריות בר ושעורה, ריזוטו שעורה עם פטריות בר, ו עוגות ריזוטו מרווה, בצל ואורז בר (מתכונים דומים).
הוראות
תן לעמוד במשך 2 שעות; ניקוז.
הביאו ציר פורצ ' יני עשיר לרתיחה בסיר.
מחממים שמן בתנור הולנדי על אש בינונית.
מוסיפים בצל; מבשלים 5 דקות או עד שהם רכים.
מוסיפים פטריות ומלח; מבשלים 3 דקות.
מוסיפים שעורה, ציר פורצ ' יני עשיר ומרווה לתערובת הבצל. מביאים לרתיחה על אש בינונית; מנמיכים את האש ומבשלים 30 דקות או עד שרוב הנוזל נספג.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה גבינה, חמאה ופלפל.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם אפשרויות נהדרות עבור איטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. קסלוסט קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
קאסלוסט קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
צבע אדום אודם עז. הזר שלו משלב את הניחוחות הפירותיים האופייניים של סנגיובזה (כמו אוכמניות, מרסקה בשלה, שזיף) עם תווי העץ האלגנטיים. על החיך הוא קטיפתי והרמוני עם איזון מצוין בין חומציות לטאנינים מתוקים. יין מזדקן, נותן את המיטב מהשנה ה -5 לאחר הקצירזה הולך עם בשר אדום בגריל. ההרמוניה והאופייניות שלה מרוממים בצורה מושלמת גם על ידי גבינות מיושנות.