קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

פטריות בר-שעורה "ריזוטו" עם מרווה

פטריות בר-שעורה
פטריות בר-שעורה "ריזוטו" עם מרווה יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 6 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל של 170 קלוריות. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלאי פורצ'יני עשיר, חמאה, גבינת פרמזן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 27%. הציון הזה די גרוע. נסו ריזוטו פטריות בר ושעורה, ריזוטו שעורה עם פטריות בר, ו עוגות ריזוטו מרווה, בצל ואורז בר (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב שעורה ומים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
שעורהשעורה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
תן לעמוד במשך 2 שעות; ניקוז.
3
הביאו ציר פורצ ' יני עשיר לרתיחה בסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מחממים שמן בתנור הולנדי על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
5
מוסיפים בצל; מבשלים 5 דקות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
6
מוסיפים פטריות ומלח; מבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
7
מוסיפים שעורה, ציר פורצ ' יני עשיר ומרווה לתערובת הבצל. מביאים לרתיחה על אש בינונית; מנמיכים את האש ומבשלים 30 דקות או עד שרוב הנוזל נספג.
מרכיבים שתצטרך
שעורהשעורה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
8
מסירים מהאש; מערבבים פנימה גבינה, חמאה ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם אפשרויות נהדרות עבור איטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. קסלוסט קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
קאסלוסט קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קאסלוסט קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
צבע אדום אודם עז. הזר שלו משלב את הניחוחות הפירותיים האופייניים של סנגיובזה (כמו אוכמניות, מרסקה בשלה, שזיף) עם תווי העץ האלגנטיים. על החיך הוא קטיפתי והרמוני עם איזון מצוין בין חומציות לטאנינים מתוקים. יין מזדקן, נותן את המיטב מהשנה ה -5 לאחר הקצירזה הולך עם בשר אדום בגריל. ההרמוניה והאופייניות שלה מרוממים בצורה מושלמת גם על ידי גבינות מיושנות.