קושירגיל
מוכן ב23 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

פטריות ממולאות סרטן שלג

פטריות ממולאות סרטן שלג
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אובר, אז נסו פטריות ממולאות סרטנים בשלג. צופה הדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני יש 267 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן למנה. מתאים ל-4 ומחירו 3 מנות.83 דולר למנה. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל, שמן זית, בצל ירוק וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גבינת שמנת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טריזי קינוח גבינת שמנת כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זמן הכנת המתכון כ 23 דקות. עם כפית ציון 45%, המנה הזו טובה. נסו סרטן ממולא אפונה שלג, אפונה שלג ממולאת סרטנים, ו אפונה שלג ממולאת סרטנים וגבינת שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערת ערבוב גדולה זורקים את הפטריות בשמן הזית ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
3
הניחו את כובעי הפטריות על תבנית עם מסגרת, צד הגבעול כלפי מעלה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
אופים בתנור במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
בינתיים מערבבים יחד את הסרטנים, גבינת השמנת, הבצל הירוק ומעט מלח ופלפל בקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
סרטןסרטן
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
6
מחממים את הברוילר.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
7
מחלקים את המילוי בין כובעי הפטריות האפויות מבלי למלא אותם חזק מדי. מעל כל פטריה ממולאת מעט בצל ירוק, עירית, פרמזן מגורר וצלייה למשך 2 עד 3 דקות עד שהגבינה מבעבעת והמלית מחוממת.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

רכיכה עובדת ממש טוב עם שרדונה, מוסקדט וריזלינג. שרדונה חמאתי נהדר לצדפות, שרימפס, סרטנים ולובסטר, ואילו מוסקדט הוא בחירה קלאסית למולים, צדפות וצדפות. אם יש לך קצת תבלין ברכיכות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. חנה שרדונה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
חנה שרדונה
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק וקש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגסים, עם קרמל,צמח, אננס. על החיך, תפוח פרוס טרי עם קרום פאי, קרמל, פאי אגסים, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.