פטריות מרנג
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל פטריות מרנג. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 40 מנות. מנה אחת מכילה 24 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. אם יש לך קרם של טרטר, חלבוני ביצה, שוקולד למחצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: פטריות מרנג, פטריות מרנג, ו עוגת פירות חלבית עם פטריות מרנג.
הוראות
מחממים את התנור ל 93° ומסדרים את המדפים לחלק את התנור לשלישים. קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף; להפריש.
מניחים את החלבונים ביצה וקרם של טרטר בקערה נקייה, יבשה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk ו לטאטא על מהירות בינונית עד פסגות רכות טופס.להגדיל את המהירות גבוהה, להוסיף בהדרגה 1/2 כוס הסוכר על כף בכל פעם, לטאטא עד פסגות נוקשות טופס.
הסר את הקערה מהמערבל. באמצעות מרית גומי, לקפל את הנותרים 1/4 כוס סוכר.
מעבירים את המרנג לשקית מאפה עם קצה עגול 1/2 אינץ'.צינור הגבעולים והכובעים של הפטריות: חצי צינור של מרנג לתוך הצביע "נשיקות" על 1 אינץ ' גבוה כדי להפוך את הגבעולים על אחד הסדינים אפייה מוכן. (אל תדאג אם הטיפים להתכופף או לשקוע.) מקציפים את המרנג הנותרים לתוך כיפות כדי להפוך כובעי פטריות על גיליון האפייה השני (ודא שיש לך מספר שווה של גבעולים וכובעים).
מניחים את אבקת הקקאו במסננת משובחת ואבק אותו קלות על הגבעולים והכובעים. מאוורר או מכה על אבקת קקאו במרץ לטשטש אותו ולתת את הפטריות מראה מציאותי.
מניחים את שני גליונות האפייה בתנור ואופים עד שהקצפת פריכה ויבשה לחלוטין, מסובבים את הסדינים מלמעלה למטה וקדימה לאחור באמצע, בערך 2 שעות.
מערבבים 3 כפות קמח ערמונים עם 1/4 כוס הסוכר המקופל בסוף.