פטריות פורטבלו עם שעועית לבנה ופרושוטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל פטריות פורטובלו עם שעועית לבנה Prosciutto. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 276 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תרד לתינוק, שום, שעועית קנליני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שעועית ירוקה ופטריות פורטובלו, Portobello Paillards עם תרד, שעועית לבנה & בצל מקורמל, ו שעועית לבנה עם פרושוטו ומרווה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450°. על תבנית אפייה מעוטרת בנייר קלף, מכסים את המכסה. בקערה, להקציף 2 כפיות שמן וחומץ ומתבלים עם מלח ופלפל שחור.
כובעי מברשת עם תערובת שמן; מילואים הנותרים תערובת.
אופים עד מכרז, 8 דקות. במחבת מעל חום בינוני, חום שנותר 2 כפיות שמן. מבשלים שאלוט עד רך, 2 דקות.
מוסיפים שום ורוזמרין; לבשל, 1 דקה. מערבבים שעועית ומרק; מתבלים בפלפל שחור.
Removefrom חום, מערבבים פרושוטו ופטרוזיליה ולהעביר לקערה. באותו מחבת מעל חום בינוני, לבשל תרד עד נבול, 1 דקה.
מסננים מיץ מכובעים ולחזור לתבנית אפייה, מלמעלה למטה; מברשת עם תערובת השמן הנותרת. דברים כובעי עם תערובת שעועית ותרד. בקערה, לשלב panko ופרמזן; לחלק בין כובעים. כובעי מעיל עם ספריי בישול; אופים עד panko הוא זהב, 10 דקות.