פטריות פורטובלו ממולאות ירקות
אם יש לך בערך 1 שעה ו 37 דקות לבלות במטבח, פטריות פורטובלו ממולאות ירקות עשויות להיות נהדרות ללא גלוטן וראשוני מתכון לנסות. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 262 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם לבבות ארטישוק, אבקת שום, חצילים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 355 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. כמה אנשים מאוד אהבו את התוספת הזו. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 95%. נסו פטריות פורטובלו ממולאות דגנים וירקות, פטריות פורטובלו ממולאות ירקות בגריל, ו פטריות פורטובלו ממולאות ירקות בגריל עבור מתכונים דומים.
הוראות
מערבבים את החומץ הבלסמי, אבקת השום ואבקת הבצל יחד בקערה קטנה עד לקבלת תערובת אחידה.
מניחים את הפטריות בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת.
יוצקים פנימה את תערובת החומץ הבלסמי, אוטמים את השקית והופכים בעדינות לציפוי פטריות באופן שווה במרינדה.
מניחים את שמן הזית למחבת ומחממים על אש בינונית-גבוהה. מערבבים פנימה את החציל והתרד; מבשלים ומערבבים עד שהחציל מזהיב, כ -5 דקות.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
מוציאים פטריות מהמרינדה, מנערים כל עודף וזורקים את המרינדה.
מניחים פטריות בצלחת מוכנה, בצד העליון למטה. כף את תערובת החצילים והתרד באופן שווה על הפטריות.
מפזרים גבינת מוצרלה. מחלקים את העגבניות ולבבות הארטישוק באופן שווה בין הפטריות. מעל כל פטריה גבינת פרמזן.
מכניסים לתנור שחומם מראש ואופים עד שהגבינה נמסה, בערך 12 דקות.