קושימומחה
מוכן ב1 ש, 37 דק.
מנות4
ציון בריאות41
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פטריות פורטובלו ממולאות ירקות

פטריות פורטובלו ממולאות ירקות
אם יש לך בערך 1 שעה ו 37 דקות לבלות במטבח, פטריות פורטובלו ממולאות ירקות עשויות להיות נהדרות ללא גלוטן וראשוני מתכון לנסות. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 262 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם לבבות ארטישוק, אבקת שום, חצילים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 355 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. כמה אנשים מאוד אהבו את התוספת הזו. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 95%. נסו פטריות פורטובלו ממולאות דגנים וירקות, פטריות פורטובלו ממולאות ירקות בגריל, ו פטריות פורטובלו ממולאות ירקות בגריל עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מערבבים את החומץ הבלסמי, אבקת השום ואבקת הבצל יחד בקערה קטנה עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
כָּתֵףכָּתֵף
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים את הפטריות בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
3
יוצקים פנימה את תערובת החומץ הבלסמי, אוטמים את השקית והופכים בעדינות לציפוי פטריות באופן שווה במרינדה.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
4
מקום במקרר במשך שעה 1.
5
מניחים את שמן הזית למחבת ומחממים על אש בינונית-גבוהה. מערבבים פנימה את החציל והתרד; מבשלים ומערבבים עד שהחציל מזהיב, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מוציאים פטריות מהמרינדה, מנערים כל עודף וזורקים את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
סוכר אדום גססוכר אדום גס
8
מניחים פטריות בצלחת מוכנה, בצד העליון למטה. כף את תערובת החצילים והתרד באופן שווה על הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
9
מפזרים גבינת מוצרלה. מחלקים את העגבניות ולבבות הארטישוק באופן שווה בין הפטריות. מעל כל פטריה גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
צ'יפס טאקו בשלושה צבעיםצ'יפס טאקו בשלושה צבעים
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
10
מכניסים לתנור שחומם מראש ואופים עד שהגבינה נמסה, בערך 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
מגישים חם.