קושימומחה
מוכן ב1 ש, 37 דק.
מנות4
ציון בריאות41
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פטריות פורטובלו ממולאות ירקות

פטריות פורטובלו ממולאות ירקות
אם יש לך בערך 1 שעה ו 37 דקות לבלות במטבח, פטריות פורטובלו ממולאות ירקות עשויות להיות נהדרות ללא גלוטן וראשוני מתכון לנסות. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 262 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם לבבות ארטישוק, אבקת שום, חצילים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 355 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. כמה אנשים מאוד אהבו את התוספת הזו. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 95%. נסו פטריות פורטובלו ממולאות דגנים וירקות, פטריות פורטובלו ממולאות ירקות בגריל, ו פטריות פורטובלו ממולאות ירקות בגריל עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מערבבים את החומץ הבלסמי, אבקת השום ואבקת הבצל יחד בקערה קטנה עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מניחים את הפטריות בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
3
יוצקים פנימה את תערובת החומץ הבלסמי, אוטמים את השקית והופכים בעדינות לציפוי פטריות באופן שווה במרינדה.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
4
מקום במקרר במשך שעה 1.
5
מניחים את שמן הזית למחבת ומחממים על אש בינונית-גבוהה. מערבבים פנימה את החציל והתרד; מבשלים ומערבבים עד שהחציל מזהיב, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מוציאים פטריות מהמרינדה, מנערים כל עודף וזורקים את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
סוכר אדום גססוכר אדום גס
8
מניחים פטריות בצלחת מוכנה, בצד העליון למטה. כף את תערובת החצילים והתרד באופן שווה על הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
9
מפזרים גבינת מוצרלה. מחלקים את העגבניות ולבבות הארטישוק באופן שווה בין הפטריות. מעל כל פטריה גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
צ'יפס טאקו בשלושה צבעיםצ'יפס טאקו בשלושה צבעים
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
10
מכניסים לתנור שחומם מראש ואופים עד שהגבינה נמסה, בערך 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
מגישים חם.