קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

פטריות תרד ביצים אפויות

פטריות תרד ביצים אפויות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו ביצים אפויות פטריות-תרד. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 17 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל 292 קלוריות. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. צאו לחנות ואספו חלב, לחם תפוחי אדמה, מלח ופלפל כשר ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. כדי לנצל את הבצל אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 74%. ציון זה מוצק. נסו ביצים אפויות פטריות תרד איטלקיות, ביצים אפויות עם תרד, פטריות וכרישה, ו תרד פטריות וגבינת עיזים ביצים אפויות עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד להזהבה, כ -8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים את הפטריות ומבשלים, ללא הפרעה, עד שהם מתחילים להשחים, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4
מוסיפים 1/2 כפית מלח ופלפל לפי הטעם; ממשיכים בבישול, תוך ערבוב מדי פעם, עד לריכוך, כ -4 דקות נוספות. מערבבים פנימה את התרד ומבשלים עד שהוא נבול, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
מסירים מהאש ומניחים להתקרר.
6
מברישים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' בשמן זית. מסדרים את הלחם בכלי בשכבה אחת כשהשוליים חופפים מעט, ואז כף מעל את תערובת הפטריות-תרד. אם עושים קדימה, מכסים ומקררים למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
7
כאשר מוכן לאפות, מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס לפצח ביצה על כל חתיכת לחם; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
8
יוצקים את החלב באופן שווה מעל ומפזרים את הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
9
אופים עד שהחלבונים מתייצבים, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
10
צילום: קון פולוס