פטריות פורטובלו, ראגו פלפל חריף ומתוק עם פפרדל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 46% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 37 גרם חלבון, 50 גרם שומן, ובסך הכל של 1108 קלוריות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם מיורן, גואנסיאלה, פלפלים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. הציון הזה מוצק. נסו פפרדל עם סמרטוט עוף ופטריות., פפרדל עם ראגו בקר ופטריות, ו פלפל ופפרדל פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את הברוילר ומחממים את הדובדבנים האדומים והפלפלים עד להשחרה אחידה.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
מניחים בקערה ומכסים להתקרר. קלף וזרע את הפלפלים. קוביות דק את פלפלי הדובדבן האדומים ואז קוצצים את הפלפלים האדומים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
בינתיים מחממים את האבו בתנור הולנדי גדול על אש בינונית-גבוהה ומוסיפים את הפנקטה לעיבוד, 2 עד 3 דקות. מערבבים פנימה את הפטריות ומבשלים עד שהם כהים ורכים, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
1 כוס סוכר לבן
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
4
מוסיפים את רוזמרין, מרווה, טימין, מיורן, שום, בצל וכמה מלח ופלפל שחור ומבשלים 5 דקות. מערבבים פנימה את רסק העגבניות והפלפלים הקלויים. מתפיחים עם היין ומבשלים עד להפחתה בחצי, מגרדים את החלקים בתחתית התבנית, כ -2 דקות. מערבבים פנימה את העגבניות ומבשלים בעדינות, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהעגבניות מתפרקות, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
מרז ' ורם
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 ענף רוזמרין
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים ובשלו את הפפרדל לאל דנטה. שמור 1 כוס מים בישול עמילני לפני ניקוז, וזורקים את הפסטה עם הרוטב ואת המים בישול 1 דקה. להגשה, שלבו את הפסטה עם הרבה פקורינו מגורר, והעבירו יותר לשולחן, לציפוי.