פטריות פורטובלו, ראגו פלפל חריף ומתוק עם פפרדל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 46% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 37 גרם חלבון, 50 גרם שומן, ובסך הכל של 1108 קלוריות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם מיורן, גואנסיאלה, פלפלים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. הציון הזה מוצק. נסו פפרדל עם סמרטוט עוף ופטריות., פפרדל עם ראגו בקר ופטריות, ו פלפל ופפרדל פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את הברוילר ומחממים את הדובדבנים האדומים והפלפלים עד להשחרה אחידה.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
אפיית תלתלי שוקולד
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
מניחים בקערה ומכסים להתקרר. קלף וזרע את הפלפלים. קוביות דק את פלפלי הדובדבן האדומים ואז קוצצים את הפלפלים האדומים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
אפיית תלתלי שוקולד
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
בינתיים מחממים את האבו בתנור הולנדי גדול על אש בינונית-גבוהה ומוסיפים את הפנקטה לעיבוד, 2 עד 3 דקות. מערבבים פנימה את הפטריות ומבשלים עד שהם כהים ורכים, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
יוקון
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
4
מוסיפים את רוזמרין, מרווה, טימין, מיורן, שום, בצל וכמה מלח ופלפל שחור ומבשלים 5 דקות. מערבבים פנימה את רסק העגבניות והפלפלים הקלויים. מתפיחים עם היין ומבשלים עד להפחתה בחצי, מגרדים את החלקים בתחתית התבנית, כ -2 דקות. מערבבים פנימה את העגבניות ומבשלים בעדינות, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהעגבניות מתפרקות, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
מרז ' ורם
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים ובשלו את הפפרדל לאל דנטה. שמור 1 כוס מים בישול עמילני לפני ניקוז, וזורקים את הפסטה עם הרוטב ואת המים בישול 1 דקה. להגשה, שלבו את הפסטה עם הרבה פקורינו מגורר, והעבירו יותר לשולחן, לציפוי.