קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות43
מגזין

פטריית פורטובלו, ראגו פלפל חריף ומתוק עם פפרדל

פטריית פורטובלו, ראגו פלפל חריף ומתוק עם פפרדל
פטריות פורטובלו, ראגו פלפל חריף ומתוק עם פפרדל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 46% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 37 גרם חלבון, 50 גרם שומן, ובסך הכל של 1108 קלוריות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם מיורן, גואנסיאלה, פלפלים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. הציון הזה מוצק. נסו פפרדל עם סמרטוט עוף ופטריות., פפרדל עם ראגו בקר ופטריות, ו פלפל ופפרדל פטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את הברוילר ומחממים את הדובדבנים האדומים והפלפלים עד להשחרה אחידה.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
מניחים בקערה ומכסים להתקרר. קלף וזרע את הפלפלים. קוביות דק את פלפלי הדובדבן האדומים ואז קוצצים את הפלפלים האדומים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
בינתיים מחממים את האבו בתנור הולנדי גדול על אש בינונית-גבוהה ומוסיפים את הפנקטה לעיבוד, 2 עד 3 דקות. מערבבים פנימה את הפטריות ומבשלים עד שהם כהים ורכים, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
4
מוסיפים את רוזמרין, מרווה, טימין, מיורן, שום, בצל וכמה מלח ופלפל שחור ומבשלים 5 דקות. מערבבים פנימה את רסק העגבניות והפלפלים הקלויים. מתפיחים עם היין ומבשלים עד להפחתה בחצי, מגרדים את החלקים בתחתית התבנית, כ -2 דקות. מערבבים פנימה את העגבניות ומבשלים בעדינות, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהעגבניות מתפרקות, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
מרז ' ורםמרז ' ורם
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים ובשלו את הפפרדל לאל דנטה. שמור 1 כוס מים בישול עמילני לפני ניקוז, וזורקים את הפסטה עם הרוטב ואת המים בישול 1 דקה. להגשה, שלבו את הפסטה עם הרבה פקורינו מגורר, והעבירו יותר לשולחן, לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
PappardellePappardelle
פקורינופקורינו
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר

מרכיבים

907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עגבניות סן מרזנו שלמותעגבניות סן מרזנו שלמות2largesפלפלי דובדבן אדומים איטלקיים או פלפלי צ'ילה פרזנופלפלי דובדבן אדומים איטלקיים או פלפלי צ'ילה פרזנו3551 לב מפאלדי טרי אם אפשריין אדום יבשיין אדום יבש591 לב מפאלדי טרי אם אפשרEVOOEVOO13 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיורן טרי או אורגנו, או 1 כפית יבשהמיורן טרי או אורגנו, או 1 כפית יבשה33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'רוזמרין טרי קצוץ דקרוזמרין טרי קצוץ דק23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פרוס דק מרווה טריפרוס דק מרווה טרי12 כפיות אבקת שוםטימין טרי קצוץ דקטימין טרי קצוץ דק4ציפורן גדולהשום, פרוסשום, פרוס113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פנקטה או גואנצ'ילה, קצוצים לאלותפנקטה או גואנצ'ילה, קצוצים לאלות21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרגדול או בצל, קצוץגדול או בצל, קצוץ454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.pappardellepappardelle4שרימפס וורידיםגבינת פקורינו, מגוררת, להגשהגבינת פקורינו, מגוררת, להגשה4עד 5 כובעי פטריות פורטובלו, זימים מגורדים, פרוסיםעד 5 כובעי פטריות פורטובלו, זימים מגורדים, פרוסים21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרפלפלים גדולים או אדומיםפלפלים גדולים או אדומים4שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה