פילאף שעורה עם לבבות ארטישוק
גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, פסטו מסחרי, חומוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו לבבות של סלט דקל עם לבבות ארטישוק, מלפפון, עגבניות ואבוקדו, לבבות ארטישוק בגריל מיני עם תרד דל שומן ומטבל ארטישוק, ו פילאף שעורה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את 3 החומרים הראשונים בסיר בינוני. מביאים לרתיחה; לבשל 3 דקות. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 8 דקות או עד מכרז.
בעוד שעורה מבשלת, לחמם את השמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה; להוסיף ארטישוק ושום. לטחון 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מערבבים פסטו, מיץ לימון, חומוס לתוך השעורה מבושל.
מגישים תערובת ארטישוק מעל שעורה; למעלה עם גבינה.