פילה בקר צלוי
בשר צלוי טנדרלוין נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 538 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך בשר בקר tenderloin, שמן צמחי, עלי מרז'ורם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו פילה בקר צלוי עם פלפל קלוי ורוטב זית שחור, טנדרלוין בקר צלוי עם סלסה עגבניות קלויה, ו בשר צלוי טנדרלוין מדהים! איפה הבשר? (מתכונים דומים).
הוראות
להפוך קצה קטן של בשר מתחת ל -6 סנטימטרים. תיקו הפך תחת חלק של בשר בקר עם חוט על 1 1/2 אינץ ' במרווחים.
מניחים בשר בקר על המדף במחבת צלייה רדודה.
מפזרים פלפל, אזובית ומלח. הכנס מדחום בשר כך קצה הוא בחלק העבה ביותר של בשר.
אופים חשפו 40 עד 50 דקות או עד מדחום קורא לפחות 60°. לכסות בשר עם אוהל של רדיד אלומיניום ולתת לעמוד על 15 דקות או עד מדחום קורא 145ºF. (הטמפרטורה תמשיך לעלות על 5º, בשר בקר יהיה קל יותר לגלף.)
הסר מחרוזת מבשר לפני גילוף.