פילה דג שומשום מצופה ברוטב שום-ג'ינג'ר
פילה דג שומשום מצופה ברוטב שום-ג'ינג'ר נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 282 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך רוטב סויה, שומשום, זרעי שומשום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו פילה דגים מצופה פתית תירס עם רוטב טרטר Dilled, פילה דגים מרוסק עם שום פרוס ורוטב חמאה, ו שומשום מצופה טונה עם רוטב ג'ינג'ר גזר (מתכונים דומים).
הוראות
חום 2 כפות שמן במחבת גדולה על חום גבוה. כאשר טיפת מים רוחשת במהירות במגע עם השמן, מוסיפים את השום ואת הג ' ינג ' ר ומבשלים במהירות עד ארומטי אבל רק מעט השחמה, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים את מלאי הדגים, רוטב סויה, שרי, סוכר ורוטב צדפות ומביאים לרתיחה, ערבוב כדי לפזר את הסוכר. הפחת את החום לנמוך ומבשל את הרוטב, חשוף, עד שהטעמים מעורבבים והרוטב צמצם מעט, כ -15 דקות.
להקציף 2 כפיות של קורנפלור עם מים קרים להתמזג. כאשר חלקה, לטאטא את התערובת לתוך רוטב רותח, ערבוב עד מעובה, על 30 שניות.
הסר את המחבת מהחום ולשמור חם, מכוסה, בזמן שאתה מכין את הדגים.
שלב את החלבונים ביצה הנותרים 1 כף קורנפלור בקערה רחבה, רדודה להקציף כדי להתמזג.
שלב את זרעי שומשום שחור ולבן על צלחת. טובלים כל פילה דגים הראשון בתערובת ביצה-לבן כדי מעיל שני הצדדים, ואז זרעי שומשום כדי לכסות לחלוטין, רועד את כל עודף.
מניחים כל פילה כפי שהוא מצופה על תבנית אפייה.
מחממים את התנור להגדרה הנמוכה ביותר שלו.
מחממים את שמן הספל הנותר במחבת גדולה וכבדה מעל חום בינוני-גבוה.
הוסף חצי פילה דגים או רבים ככל שיתאימו בנוחות; לא קהל המחבת. לטחון עד השחמה קלה משני הצדדים, כ -3 דקות לכל צד, בהתאם לעובי הפילה. התאם את החום לפי הצורך כך הפילה חום יפה אבל הזרעים לא לשרוף. באמצעות מרית מחוררת, להעביר את הפילה מגבות נייר כדי לנקז, ולאחר מכן מגש. לכסות באופן רופף עם רדיד אלומיניום ולשמור חם בתנור בזמן שאתה לטגן את הפילה הנותרים.
כאשר כל הפילה הם מרוסק, כפית את הרוטב החריף עליהם לשרת מיד.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;