פילה חזיר בורדו
. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 93% וזה מעולה. נסו פילה חזיר בורדו, בשר חזיר פילה עם רוטב גרגרי בורגונדי, ו בשר חזיר בריא יותר Carnitas עם בשר חזיר Tenderloin (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים חזיר בתבנית אפייה 9x13 אינץ', ומפזרים בשר עם מלח, פלפל ואבקת שום. למעלה עם בצל וסלרי, ויוצקים יין על כל.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות.
כאשר נעשה אפייה, להסיר בשר מתבנית אפייה, ולמקם על מגש הגשה.
יוצקים רוטב לערבב לתוך צלחת אפייה עם יין ומיצי בישול, ומערבבים עד מעובה. חותכים בשר, ומכסים עם הרוטב.
יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה
מלבק, פינו נואר וסנג ' ובזה הם הבחירה הראשונה שלי לטנדרלוין חזיר. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Flechas De Los Andes Gran Malbec (OU Kosher). יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 22 דולר.
Flechas De Los Andes Gran Malbec (Ou Kosher)
צבע אודם אינטנסיבי. בהיר, עם ניחוחות מורכבים של פטל שחור, מינרלים וסיגליות. צפוף ומרוכז, יין זה יש חומציות מוצקה וטאנינים המסמנים את הטעמים של פירות יער, סיגליות ושוקולד מריר. הם גם לשמור על המתיקות של היין. הסיום הוא עם טאנינים מתוקים סגול נעים. זהו יין מאוזן היטב, עשיר באישיות.