פילו הודי מתובל וסלמון מעושן נפוליאון
פילו הודי מתובל וסלמון מעושן נפוליאון דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 269 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך צנוניות-3, אבקת צ'ילה, יוגורט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: פילו הודי מתובל וסלמון מעושן נפוליאון, סלמון מעושן נפוליאון, ו הליבוט ההודי מתובל בפילו.
הוראות
מסננים את היוגורט במסנן קפה במקרר לפחות 3 שעות או לילה.
בואו להתקרר מעט, ואז לשפוך לתוך קערה קטנה, משאיר את מוצקי החלב מאחור. מערבבים את אבקת צ ' ילה, כמון, כוסברה וקיין.
חותכים את סדיני פילו במחצית לרוחב. עבודה עם 3 יריעות בכל פעם ושמירה על השאר מכוסה בניילון נצמד ומגבת מטבח, לצחצח את הסדינים עם חלק מהחמאה המתובלת ולערום אותם בשלוש ערימות נפרדות 3 שכבות; להשליך את פילו הנותרים. חתוך כל קצוות מרופטים.
גזור 1 של ערימות לשישה 3 1/2 ריבועים אינץ'.
להעביר את כל פילו ל 2 דפי אפייה, מחדש להרכיב את מלבן לחתוך, ואופים במשך כ 10 דקות, או עד הזהב; בואו מגניב.
בבלנדר, מחית את היוגורט עם כוסברה, עירית ונענע.
מעבירים לקערה קטנה ומערבבים את הגפרורים צנון, בצל jalapeo. מקציפים את הקרם עד שהוא מחזיק פסגות מוצקות ומקפלים אותו ליוגורט הערווה; מתבלים במלח. להזמין 1/2 כוס היוגורט.
סט 1 של ערימות פילו הגדולות על משטח עבודה העליון עם חצי סלמון וחצי יוגורט הערוגה. מכסים עם מחסנית פילו הגדולה השנייה ואת שאר הסלמון ויוגורט. למעלה עם ריבועי פילו, מחדש להרכיב את המלבן. באמצעות סכין חדה מאוד, לחתוך את נפוליאון, בין הריבועים, מנגב את להב הסכין לאחר כל חתך. מניחים כל נפוליאון על צלחת, למעלה עם מנה של יוגורט שמור, מקשטים עם פרוסות צנון ומגישים.
הפוך קדימה: המתכון יכול להיות מוכן דרך שלב 4 עד 1 יום קדימה. לעטוף את פילו על 2 סדינים אפייה בחוזקה עם פלסטיק ולאחסן בטמפרטורת החדר. מקררים את יוגורט הערווה. Recrisp phyllo בתנור 325 לפני שתמשיך במידת הצורך.