קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות5
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פילו הודי מתובל וסלמון מעושן נפוליאון

פילו הודי מתובל וסלמון מעושן נפוליאון
פילו הודי מתובל וסלמון מעושן נפוליאון דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 269 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך צנוניות-3, אבקת צ'ילה, יוגורט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: פילו הודי מתובל וסלמון מעושן נפוליאון, סלמון מעושן נפוליאון, ו הליבוט ההודי מתובל בפילו.

הוראות

1
מסננים את היוגורט במסנן קפה במקרר לפחות 3 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
2
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
בסיר קטן, להמס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
בואו להתקרר מעט, ואז לשפוך לתוך קערה קטנה, משאיר את מוצקי החלב מאחור. מערבבים את אבקת צ ' ילה, כמון, כוסברה וקיין.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
חותכים את סדיני פילו במחצית לרוחב. עבודה עם 3 יריעות בכל פעם ושמירה על השאר מכוסה בניילון נצמד ומגבת מטבח, לצחצח את הסדינים עם חלק מהחמאה המתובלת ולערום אותם בשלוש ערימות נפרדות 3 שכבות; להשליך את פילו הנותרים. חתוך כל קצוות מרופטים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
גזור 1 של ערימות לשישה 3 1/2 ריבועים אינץ'.
7
להעביר את כל פילו ל 2 דפי אפייה, מחדש להרכיב את מלבן לחתוך, ואופים במשך כ 10 דקות, או עד הזהב; בואו מגניב.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
בבלנדר, מחית את היוגורט עם כוסברה, עירית ונענע.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
מעבירים לקערה קטנה ומערבבים את הגפרורים צנון, בצל jalapeo. מקציפים את הקרם עד שהוא מחזיק פסגות מוצקות ומקפלים אותו ליוגורט הערווה; מתבלים במלח. להזמין 1/2 כוס היוגורט.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
סט 1 של ערימות פילו הגדולות על משטח עבודה העליון עם חצי סלמון וחצי יוגורט הערוגה. מכסים עם מחסנית פילו הגדולה השנייה ואת שאר הסלמון ויוגורט. למעלה עם ריבועי פילו, מחדש להרכיב את המלבן. באמצעות סכין חדה מאוד, לחתוך את נפוליאון, בין הריבועים, מנגב את להב הסכין לאחר כל חתך. מניחים כל נפוליאון על צלחת, למעלה עם מנה של יוגורט שמור, מקשטים עם פרוסות צנון ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
11
הפוך קדימה: המתכון יכול להיות מוכן דרך שלב 4 עד 1 יום קדימה. לעטוף את פילו על 2 סדינים אפייה בחוזקה עם פלסטיק ולאחסן בטמפרטורת החדר. מקררים את יוגורט הערווה. Recrisp phyllo בתנור 325 לפני שתמשיך במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
מגישים עם: סלט mesclun.
מרכיבים שתצטרך
MesclunMesclun