זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 53% . נסו סלט טונה ופסטות פינוי , סלט פסטן וטונה (Ensalada de Pasta y Atún) וסלט פסטה טונה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים מומלחים קלות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מים חמימים (110° עד 115°), מחולקים
ציוד שתשתמש בו
שבבי עץ היקורי מושרים
2
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; מסננים ומצננים.
מרכיבים שתצטרך
3 עגבניות בשלות בינוניות, חתוכות לקוביות
3
בקערה גדולה שלבו פסטה, ביצים, גבינת צ'דר טונה, סלרי, בצל, פלפל אדום קלוי ושעועית לימה.
טונה עובדת ממש טוב עם פינו נואר, מרלו ויין רוזה. למרות שדגים משודכים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים 'בשריים' כמו טונה יכולים בהחלט ללכת עם יין אדום. רוזה גם ישתלב יפה, במיוחד אם הטונה שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר ליין לבן. Bollinger Brut Special Cuvee עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.
בולינגר ברוט ספיישל קיווי
צבע זהוב, ייחודי לזני ענבים שחורים. בועות עדינות מאוד. באף יש לו מורכבות ארומטית יפה, פרי בשל וניחוחות מתובלים, עם רמזים לתפוחים קלויים, לפתן תפוחים ואפרסקים. בחיך, יש שילוב עדין של מבנה, אורך וחיות. הבועות הן כמו קטיפה. טעמים של אגסים, בריוש וניחוחות חריפים, תווים של אגוזי מלך טריים. שילוב עם כל הדגים, במיוחד סושי וסשימי, רכיכות כמו שרימפס, סרטנים, סרטנים ולובסטר בגריל, עופות ובשר לבן, קשיו, פרמזן או פרושוטו.