פינוק תוצרת בית בסן פרנסיסקו: אורז ורמיצ'לי עוף
פינוק תוצרת בית בסן פרנסיסקו: אורז ורמיצ'לי עוף דורש על 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 212 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . אם יש לכם אורז, אבקת שום, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: אורז ורמיצ'לי עם עוף ונוק צ' אם, באנג מאנג גא (יורה במבוק וייטנאמי ומרק עוף ורמיצ'לי אורז אטריות), ו ורמיצ'לי עם עגבניות, זיתים וצלפים (vermicelli alla puttanesca).
הוראות
ממיסים חמאה בסיר גדול על אש בינונית. מבשלים אורז ורמיצ ' לי בחמאה חמה עד השחמה, על 3 דקות.
יוצקים מים על תערובת האורז. מערבבים מרק עוף, פטרוזיליה, אבקת שום ואבקת בצל לתוך המים; מביאים לרתיחה, מניחים כיסוי על הסיר, מפחיתים את החום לנמוך, ומבשלים עד שהמים נספגים לתוך האורז והפסטה, כ -25 דקות.