פיצה ברביקיו: פיצה אלביס (המסעדה האיטלקית של קולטה)
פיצה ברביקיו: פיצה אלביס (המסעדה האיטלקית של קולטה) היא מנה עיקרית ברביקיו. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.26 $ למנה. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-37 גרם חלבון, 31 גרם שומן ובסך הכל 883 קלוריות. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. זה יהיה להיט באירוע יום האב שלך. אם יש לך מים חמים, צ'דר מפוסטר, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו-25 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 68%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: פיצה ברביקיו: פיצה אלביס (המסעדה האיטלקית של קולטה), פיצה ברביקיו ופיצה ברביקיו.
הוראות
1
להכנת בצק: ממיסים שמרים במים חמימים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה מגוררת עם לחות נמוכה, חלקית (מומלץ: ויסקונסין)
(מומלץ: ויסקונסין)
בשר ברביקיו
2
מערבבים קמח ומלח בקערת המערבל. יוצרים גומה במרכז הקמח.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 פאונד בשר ברביקיו (כתף חזיר מבושל וקצוץ), מחומם
בשר ברביקיו (כתף חזיר מבושל וקצוץ), מחומם
ציוד שתשתמש בו
(וכתף חזיר)
3
מוסיפים את תערובת השמרים, השמן ו-3/4 כוס מים. מערבבים ומערבבים בכף עץ עד שנוצר כדור בצק גס והבצק מנקה את דפנות הקערה. הופכים את הבצק מהקערה על משטח עבודה מקומח קלות. ללוש בצק במשך 7 עד 8 דקות עד שהוא חלק ושטני (אבק את הבצק בקמח אם הוא מרגיש דביק). אבק קלות קערת ערבוב גדולה בקמח.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
מיונז, לכריכה
4
מניחים בצק בקערה; מכסים בניילון ומגבת מטבח. מניחים את הבצק במקום חמים לתפיחה של 1 1/2 שעה, עד להכפלת הנפח.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
סוכריות אוויר
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
תמצית וניל שקופה או מים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
לאחר שהבצק הכפיל את נפחו, מנקבים ומוציאים מהקערה על משטח העבודה. ללוש קלות כ-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
אגרוף
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מרדדים או מותחים בצק לעיגול בקוטר 16 ס"מ ובעובי של כ-1/4 ס"מ.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנות
7
מניחים את הבצק בתבנית פיצה שטוחה בגודל 16 אינץ'. מכסים את הבצק במגבת נקייה ומתפיחים פעם שנייה כ-45 דקות לפני הוספת תוספות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
1
שלבו את כל מרכיבי רוטב הברביקיו בסיר של 2 ליטר. להביא לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים 20 דקות תוך ערבוב תכוף.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מסירים את המחבת מהאש. מסננים את הציפורן והבצל.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מניחים להתקרר לטמפרטורת החדר. מקררים עד לשימוש. ניתן להכין רוטב 1 או יומיים קדימה. מכינה 2 כוסות רוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
4
להרכבת פיצה: מחממים את התנור ל-500 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
5
מורחים 1/3 מרוטב ברביקיו באופן שווה על הבצק עד למרחק של 1/2 אינץ' מהקצה.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקה
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
6
מערבבים את המוצרלה וגבינת הצ'דר ומפזרים אותם על הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר חדה קראפט®
תפוח אדמה נא מגורר
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
7
אופים פיצה כ-10 דקות עד שהקרום מזהיב והגבינה מבעבעת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
8
מוציאים את הפיצה מהתנור ומורחים בשר ברביקיו על הגבינה.
פיצה עובדת ממש טוב עם סנג'ובזה, שיראז ויין ברברה. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם מעט חומציות, כמו ברברן או סנגיובזה. מוסיפים פפרוני או נקניק ואפשר להעז יותר עם סירה. ה-Taittinger Brut La Francaise (מגנום) עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 160 דולר לבקבוק.
טייטינגר ברוט לה פרנסז (מגנום)
שמפניה זו היא תערובת של כ-30 כרמי שרדונה ופינו נואר, בהתאמה 40% ו-60% מהכלל, מכמה בצירים של ענבים שהבשילו בצורה מושלמת.